Şimdi Ara

n8 - c7- c6-01 hard format sonucu silinen ovi store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hard format sonucu silinen ovi mağazasının nasıl yüklenebilecegini bilen,yapan var mı ?
    yabancı kaynaklı , türk kaynaklı hatta nokianın forum sitesinde dahi yeterli bir bilgi yok. çoğu kişi mağdur, nokia cevapsız bırakmış.
    servise mi vermemiz gerekiyor ? nokia shoplar dahi bilgisiz bu konuda. çok şikayet var ancak çözüm yolunu gösterecek birisi yok. servise götürsem problem çıkartırlar mı ? hemen yüklerler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 7 Ocak 2011; 21:25:26 >

• Sorun Ovi mağaza yükledikten sonra açılma sorunu ise az önce şu şekilde açtım sorun yok. kurduktan sonra hediye kısmı sonra hatırlat ve giriş geliyor. Sonra hatırlata tıkla daha sonra ovi mağaza giriş de. Geç olsa da birazx bekletse de 1 kereye mahsus oluyor sonra açılıyor.
  • ovi mağaza hiç yüklenemiyor.
    yüklenemedi hatası veriyor.

hard format ile birlikte dahili birleşenlerde siliniyormuş,bunuda biz tekrar yüklüyemiyormuşuz. phoenix vs. diyorlar pek anlamıyorum. çoğu kişi bu sorunla karşı karşıya.nokianın bu konuda çaresizliği üst düzeyde.bilseydim format atmazdım yada servisinde attırırdım. bakalım dönüşte,iki servis var yolumun üzerinde onlara danışacagım.fakat cihaz ne kadar onlarda kalır onu merak ediyorum.
  • İlk defa duydum :S Gerçi cfw kullanıyorum o sorun hiç olmadı
  • arkadaşımın n8 e hard format attım ovi gitti ne yaptım ne ettim olmadı gittim genpa da serviste yeni yazılım attırdım oldu. Size tavsiyem yetkili serviste yazılım attırın çünkü bizim pc den attığımız yazılımla servisteki yazılım farklı onlarınki flash olarak atıyorlar.

Bilginize.
  • arkadaşımın n8 e hard format attım ovi gitti ne yaptım ne ettim olmadı gittim genpa da serviste yeni yazılım attırdım oldu. Size tavsiyem yetkili serviste yazılım attırın çünkü bizim pc den attığımız yazılımla servisteki yazılım farklı onlarınki flash olarak atıyorlar.

Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mh.
    arkadaşımın n8 e hard format attım ovi gitti ne yaptım ne ettim olmadı gittim genpa da serviste yeni yazılım attırdım oldu. Size tavsiyem yetkili serviste yazılım attırın çünkü bizim pc den attığımız yazılımla servisteki yazılım farklı onlarınki flash olarak atıyorlar.

Bilginize.

cevabın için teşekkür ederim.
    teknik servis yazılımı ne kadar bir sürede attı ? hemen telefonu verirler mi ? bi ücret ödemek gerekir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar aynı sorunu bende yaşaadım.. nokia türkiyeyi aradım ve genel bi hata olduğunu söylediler. yani hatayı kabul ediyorlar... cihazı teknik servise göndermem gerektiğini söylediler..bende yetkili servis olan teleservice ankarayla görüştüm... işlemin 1 saat sürdüğünü söyledier.. müsait bi zmanda gidip sorunu halletmeyi düşünüyorum...cihaz garantiliyse ücret almıyorlar sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko.tr -- 6 Ocak 2011; 21:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko.tr
    arkadaşlar aynı sorunu bende yaşaadım.. nokia türkiyeyi aradım ve genel bi hata olduğunu söylediler. yani hatayı kabul ediyorlar... cihazı teknik servise göndermem gerektiğini söylediler..bende yetkili servis olan teleservice ankarayla görüştüm... işlemin 1 saat sürdüğünü söyledier.. müsait bi zmanda gidip sorunu halletmeyi düşünüyorum...cihaz garantiliyse ücret almıyorlar sanırım...

yarın ugrayacagım ben.
    çözümü kullanıcıya kolay yoldan sunmamış nokia,tabi ki kabul edecekler.
    1-2 saate yaparlarsa bırakacagım. 3 servis gezecegim en müsait hangisi ise bırakırım.sonuçta sadece yazılım. bide hard format mı tövbe :)))

yorumlarınız için teşekkürler,yarın edindiğim bilgileri burada paylaşırım iyi geceler.

• navifirm ile firmware i indir phoenix ile yeniden dead usb modula yükle.

ilk haline dönüyor.

hatta yüklemeden önce uda dosyasına nokiacooker ile installserver.exe dosyasını göm istediğin programı da rahatça kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaman
    navifirm ile firmware i indir phoenix ile yeniden dead usb modula yükle.

ilk haline dönüyor.

hatta yüklemeden önce uda dosyasına nokiacooker ile installserver.exe dosyasını göm istediğin programı da rahatça kur.

indirecegim dosyalar tam neler ? telefon için indireceklerim neler, resimli anlatım vs. olsa yaparım.ama çok yabancıyım bu konuda. hiç bilgim yok. resimli anlatımlı kaynak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: mh.
    arkadaşımın n8 e hard format attım ovi gitti ne yaptım ne ettim olmadı gittim genpa da serviste yeni yazılım attırdım oldu. Size tavsiyem yetkili serviste yazılım attırın çünkü bizim pc den attığımız yazılımla servisteki yazılım farklı onlarınki flash olarak atıyorlar.

Bilginize.

cevabın için teşekkür ederim.
    teknik servis yazılımı ne kadar bir sürede attı ? hemen telefonu verirler mi ? bi ücret ödemek gerekir mi ?

tanıdık birisi vardı serviste biraz bekledim 20 dakika civarında yükleyip verdiler. Herhangi bir ücret almıyorlar.
  • kvk ve genpaya ugradım. en az 1 gün bizde kalacak cihaz dediler. sanki yeni yazılım için parça bekliyorlar. :) yok dedim çıktım,bir saat telefonsuz dahi kalamam,geçici olarak telefonda vermiyorlar. teleservice firmasına ugradım,müşteri temsilcisi cihazı aldı içeri götürdü teknik servis elemanına göstermiş. yarım saate veririz demiş. saat 3te cihazı bırakacagım,bekleyecegim yarım saate yükleyecekler bakalım.

size tavsiyem fazla uzun bırakmayın,belki sıra vs. vardır fakat 15 30 dk iş için bi gün telefonsuz kalmak kötü birşey.
  • Bende yarın telesis 'e gideceğim ve rica edeceğim inşallah bir an önce bu durumdan kurtulurum Bu arada başlığa c6-01 'ide eklermisin, c6-01 'de aynı sorun var. Hard formattan sonra Ovi store yüklenemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 7 Ocak 2011; 20:57:56 >
  • başlık editlendi.bu arada c7 için v12.004 yüklemişler en son versiyon yani.çıkmış ama biz güncelleme göremedik.
  • quote:

hard format sonucu silinen ovi mağazasının nasıl yüklenebilecegini bilen,yapan var mı ?
    yabancı kaynaklı , türk kaynaklı hatta nokianın forum sitesinde dahi yeterli bir bilgi yok. çoğu kişi mağdur, nokia cevapsız bırakmış.
    servise mi vermemiz gerekiyor ? nokia shoplar dahi bilgisiz bu konuda. çok şikayet var ancak çözüm yolunu gösterecek birisi yok. servise götürsem problem çıkartırlar mı ? hemen yüklerler mi ?

bende de oldu aynı sorun depo hafıza ve varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format attım daha sonra wifi ile yazılım güncelleme bölümüne girdim ordan ovi ve güncellemeleri yaptım sonra oviyi açınca güncelleme istedi indir dedim ilk de hata verdi ikinci tekrar dene dediğimde oldu ....

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhanq

quote:

hard format sonucu silinen ovi mağazasının nasıl yüklenebilecegini bilen,yapan var mı ?

bende de oldu aynı sorun depo hafıza ve varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format attım daha sonra wifi ile yazılım güncelleme bölümüne girdim ordan ovi ve güncellemeleri yaptım sonra oviyi açınca güncelleme istedi indir dedim ilk de hata verdi ikinci tekrar dene dediğimde oldu ....

siz şanslısınız ki ovi güncellemesi ben format attığımdan daha sonra çıktı. ben format attığımda ovi güncelleme vs. yoktu. benim şimdi oviyi yüklemem için tekrar format atmam gerekiyor. ama işte önceden atanlar magdur :) ovi önemli bi eksiklik değil. ovideki uygulamalar sonuçta pcyede iniyor. telefonda fazlalıktan kurtuldum sonuçta.

• Ovi Mağazanın yeni versiyonu için yayınlanan demo uygulama bu problemi yaşayanlar için ilaç konumunda. Uygulamayı yükleyerek mağazaya sorunsuz girebilir ve oyun uygulama indirebilirsiniz.

https://rs49l32.****.com/#!download|49l33|1985758790|mobiletisimstoreinstaller_3.16.034.sisx|19220|R~B973EF8269C24DD11BEAA28DD62A8331|0|0
  • slm arkadaşlar ben dün akşam bunu çözdüm
    ovi suite i indir bilgisayarına kur orda belle yi yeniden güncelle seçeneğinden güncelleme yap herşey normale döner
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.