Şimdi Ara

N8 Black Yeni Kasa \\ 256TL SATILDI \\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Telefonun ilk sahibiyim herhangi bir arızası bulunmamakta bir kaç ay önce ebaydan 40$'a orjinal siyah komple kasa aldım orjinali metalikti (Kasa Polonya'dan geldi Çin malı kesinlikle değil orjinal ürün) dokunmatik camı dahil tertemiz kasa değişiminden başka bir işlem görmedi kırığı çıkığı yok normal kullanımda minimum 2 gün gidiyor şarjı En Son çıkan belle işletim sistemi yüklüdür.
    imzalı imzasız tüm symbian s60 anna ve belle programlarını yükleyebilirsiniz rom patch yapılmıştır.

aksesuarlar
    mini hdmi to hdmi çevirici
    mini usb to USB çevirici
    Şarj aleti

Fiyat: 256 TL YE SATILDI

Pazarlık: Söz Konusu Bile Olamaz :) şaka şaka pazarlık istiyorsanız 350'den başlayabiliriz pazarlığa

Fiyat Çok Diyorsanız 300 liraya alınabilecek bir sürü telefon var diyorsanız direk onlara yönelin :)

bu telefon bukadar edermi diyenlere cevap: evet eder

ama forumda 200 liraya bu telefondan satılıyor diyorsanız kesinlikle düşünmeden alın 100 lirayada orjinal kasa alırsınız ömür boyu sizi yolda bırakmayacak bir telefon almış olursunuz :)

Kamera Örnek Resmi benim ayağım: https://farm3.staticflickr.com/2902/14645216506_0aab6509b3_o_d.jpg
    Video Çekim Örnek :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alecomy -- 12 Eylül 2014; 14:16:24 >

• Takas varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 808 Varsa olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alecomy

808 Varsa olur

1 hafta önce degısımden sıfır olarak gelmıs tertemız full kutulu 16 ay daha garantılı faturalı belgelı turkcell maxıpro5 var.
  • teşekkürler sadece nokia 808 pureview ile takas düşünüyorum bunu satıncada onu alacağım kamerası halen çoğu telefondan kaliteli olduğundan daha düşük kameralı bir model istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alecomy

teşekkürler sadece nokia 808 pureview ile takas düşünüyorum bunu satıncada onu alacağım kamerası halen çoğu telefondan kaliteli olduğundan daha düşük kameralı bir model istemiyorum

teşekkurler

iyi alışverişler
  • Keşke kasayı sıfırlamasaydın boşuna masraf yapmışsın bu telefon 300 TL ye satılmaz bu forumda. 1 Yıl önce 150 TL den bir adet 4 ay önce de 150 TL den bir adet daha aldım. Kozmetik olarak da hiçbir sorunları yoktu. Elinde kalması senin için birşey kaybettirmez ama en azından ilan açmakla filan uğraşmazsın ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.