n79 n85 n78 n81 n82 arasındayım arkadaşlar..n79 fiyatı itibariyle ağır basıyor özellikleri de diğerlerinden üstün ama kullananlardan fikir almak daha güzel olur.fan clublara filan baktım ama kıyaslama yok oralarda pek.en azından konu kapansa bile 2-3 saat müsade edilirse çok sevinirim. teşekkürler
N81 salla 2mp o n78 alana kadar n79 al daha iyi onuda salla,n82 aralarında en iyi performans veren ama eskidi onuda salla,kaldı n79 ve n85 ,n85 de birçok sorun var fw güncelleme,kızak oynama reset atma donma desek ,
N79
matematik işlemi gibi açıklamışın bncede N79
iki model ön plana çıkıyor.n79 ve n85.bu iki modelin bölümlerindeki mesajları incelersen sonuca kendin de varabilirsin.özellikle n85 bölümündeki mesajlarımı okumanı tavsiye ederim
Şu an n79 650 lerde geziyor gidip aptallık yapıp n82 ye 800-900 tl vermem her yönüyle n79
n78 de güzel telefon ama n79 fiyatları aynı her yönüyle n79 bende 2 gün önce sipariş verdim
çok teşekkürler hepinize..aslında benim de mantığım n79 diyor.bugün gördüm inceledim telefonu hoşuma da gitti ama bilmediğim birşey vardır belki diye düşündüm.
TEk sensör olarak biraz sorunlu diye biliyorum o da kullnımla ilgili
tercihin bar tipiyse n79 yok sürgülü diyorsan n85. bende çok kararsız kalmıştım sonunda n85^de karar kıldım, çokda memnunum telefonumdan
Sürgülü tip kullanamam dersen kesinlikle n79 al ve beyaz ön yüz özellikle. Tüm istekelerine cevap verecektir. Sürgülü ise n85 ama sorunları malum.
sürgülü dayanmaz bana diye düşünüyorum bir de n85 için sorunlu diyorlar o konuda.sanırım n79 alıcam.tekrar teşekkürler.
bence wi-fi tercihin değilse 6220 .. diğerleri ile benzer özellikleri var, foto kalitesi başarılı, xenon flash (gece normal foto makinesi gibi resim çekebiliyosun) ,hemde telefona benziyo..500 civarı alabiliyosun, ötekiler bi kaç yüz tl daha pahalı...
lets go mobileye bak ben karşılaştırdım N79 daaha iyi
teli değiştirmemdeki en büyük etken wifi..o açıdan olmazsa olmaz.bir de n85 in kapağı değişmiyor galiba.o da bir dezavantaj.
N79 derim...
bende arkadaş gibi kararsızım ama n79 daki resim performansı beni ikinci el n 82 ye yönlendiriyor herkez n 79 demiş kafam gene karıştı
n82 black derim hem kimsede yok grisinden çokçok daha şık duruyor ve mükemmel fotoğraflar karar senin n79 la n82 black i yan yana koy n79 oyuncak gibi duruyo birada bayan telefonu gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme