Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
875.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün nokia shop'ta ön kapak sordum n73 için
    35 lira dediler, dudağım uçukladı
    maşallah yani, sonuçta kapak bile sayılmaz ön çıta gibi birşey 35 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinkarabal -- 28 Mayıs 2008; 21:45:19 >
  • ryangiggs

Yanlış düşünüyorsun. İnceleme bir kaç kelimeden oluşmaz. uzun olur ve en önemlisi ayrıntıya daha fazla değinmektir. 3-D ses efekti konusu anlamadıysan o senin sorunun. 3-D ses efekti versiyon ilerledikçe daha da gelişiyor. Bu versiyonda da 3-D ses efekti çok iyi seviyelerde. Ayrıca burada ki bir çok kullanıcı 3-D yi tanımıyor. Arkadaşlarımda öyle. Bana N73 aldığını ama telefonun çağrı geldiğinde senin telefondan çok daha az ses çıkarttığını söyledi. Bize geldi. 3-D ses efektinde illa yankı ve ses yolununda açık olması gerektiğini düşündüğü için 3-D ses efektini kapalı tutuyor. Dolayısıyla telefon çağrı geldiği zaman yeterli seviyede ses yüksekliği sunmuyor. Durumu kendisine uygulamalı şekilde gösterdim. Aynı şekilde bir çok arkadaşımda aynı durumdalar. Bu yüzden senin gereksiz diye nitelendirdiğin özelliği tam olarak kullanmasını bilmeyen çok kişi var. İncelemede o kişilerede yer verdim. Ama senin gibi yapılan kaliteli bir incelemeye artık ne sebeptense (kıskançlık mıdır, saygısızlık mıdır ... gören neden olduğunu görüyor) sataşma yapan oluyor. Olsunlar. Zaten beni bilen kişiler incelememin ne derece doğruluk taşıdığını iyi bilirler.

Makro modunda söylediklerini denemedim ve ilk defa senden duyuyorum. Diğer arkadaşlarımıza faydalı olacaktır. Ama devamında ortaya attığın atıf hiç hoş olmamış. Ne demek gereksiz bilgi. Sen herkesi kendin gibi bilgili sanmaya devam edeceksen benim incelemem sana yaramaz ve yaramamışta.

Çeşit çeşit insanlar var. Kimi bilmiyor öğrenmek istiyor kimisi güzel bir incelemeyi karalamak için çünkü kendisi en iyisini yapamıyor (parça parça inceleme olmaz bir bütün halinde ve mümkün olduğunca detaya inerek yapılan şeyler inceleme olur bak sayemde ne öğrendin) gereksiz tabiri yakışık almayan cümleler kuruyor. Ben o incelemeyi kötülük yapmak için mi yazdım. İşten geldim yorgunum vakit harcadım kimler için kendim için mi ?

Network'ü şimdi daha iyi anlıyorum. O inceleme yapmayacağım demişti. Çünkü sizler için burada vakit harcayan kişilere saygısızlıktan tut iftira her türlü şeyler yapılıyor. Network KILLEr gibi şu dk itibari ile artık bende inceleme faslını N73 topicinde bitiriyorum. Nedeni sizler değilsiniz. Çünkü beni tanıyanlar çıkıpta incelemem sahip çıkmadılar. Bu saatten sonra inceleme sahip çıkmayan hakiki dostlarımada inceleme sunmayacağım. n73 defterini burada kapatıyorum. saygısızlık yapanlar dan ötürü değil dostlarımın sahibsiz bırakmasından ötürü. çünkü bu inceleme özellikle onlar içindi.

Ayrıca bende ki kulak normal insan kulağı gibi değil. Seste ufacık bir oynamayı anında algılıyorum. Ufacık bir cızırtı olduğu zaman o şarkıyı asla dinleyemem. O cızırtıyı çoğu insan duyamaz ama ben duyuyorum. O yüzden ses konusunda 0808 li versiyona göre düşüş var. Buradan ses konusunda 0812 nolu versiyonun berbat olduğu anlamı çıkmıyor. Bunu incelememde de vurguladım. Görmeyenler ses kötü değil dediler. İşte artık nasıl okuyorlarsa ...

Ayrıca şimdi bahsettiğin makroyu denedim. İsoyu düşük yaptım flaş zorunlu bu sefer fotoğraf karanlık çıktı isoyu orta yaptım patlalık yapmaya devam etti. Zifiri karanlık değil normal oda ışığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Mayıs 2008; 22:09:47 >

• Arkadaşlar benim telefon biraz geç çalıyor.Çağrı bırakanlarıı duymuyorum.Bu sorunu gidermek için bir şey yapılabilir mi yoksa birtek bende mi var bu sorun?

Not: Versiyon 4.0727.2.2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 28 Mayıs 2008; 22:00:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Arkadaşlar benim telefon biraz geç çalıyor.Çağrı bırakanlarıı duymuyorum.Bu sorunu gidermek için bir şey yapılabilir mi yoksa birtek bende mi var bu sorun?

bendede var ama ciddiye almamıştım çözüm bulursan burdan paylaşırmısın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Arkadaşlar, bir sorunum var . Aslında benim için sorun değil ama sebebini merak ettim:
    Telefonda hafıza kartı menüsüne gelip "seçenekler" e basınca açılan menüde "şifre koy" seçeneği çıkmıyor. 2GB Kingston kullanıyorum. Bir arkadaşımın no name kartını benim telefona taktım .O kartta "şifre koy" seçeneği çıktı.
    Benim kartta mı bir sorun var acaba ?
    Çıkıp çıkmaması hiç umurumda değil ama garibime gitti. Aldığım yer acaba sahte/çakma bir kart mı sattı diye düşünüyorum.
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

Araya kaynamasın benim soru Yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Arkadaşlar benim telefon biraz geç çalıyor.Çağrı bırakanlarıı duymuyorum.Bu sorunu gidermek için bir şey yapılabilir mi yoksa birtek bende mi var bu sorun?

bendede var ama ciddiye almamıştım çözüm bulursan burdan paylaşırmısın lütfen

Ben de şuana kadar ciddiye almamıştım,az önce telefona bir baktım 6 cevapsız çağrı.

muRTah pardon hocam,arkadaşlar muRTah'ın sorusunun yanıtını bilen yardımcı olursa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 28 Mayıs 2008; 22:14:22 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar, bir sorunum var . Aslında benim için sorun değil ama sebebini merak ettim:
    Telefonda hafıza kartı menüsüne gelip "seçenekler" e basınca açılan menüde "şifre koy" seçeneği çıkmıyor. 2GB Kingston kullanıyorum. Bir arkadaşımın no name kartını benim telefona taktım .O kartta "şifre koy" seçeneği çıktı.
    Benim kartta mı bir sorun var acaba ?
    Çıkıp çıkmaması hiç umurumda değil ama garibime gitti. Aldığım yer acaba sahte/çakma bir kart mı sattı diye düşünüyorum.
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

Araya kaynamasın benim soru Yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

Bende Kingston 1 GB var şimdi denedim Şifre Koy mevcut. Toshiba 2 Gb da da Şifre Koy mevcut.

• BOSCH

Ben bu siteye kayıt olduğumda senin ve networkun bilgileriyle birçok şeyöğrenmeye başladım sayenizde bunu kimse inkar edemez n 73 konusunda çok şeyler öğrendik formdakiler ve herkez bunu biliyo zaten senin aslında bu gereksiz tartışmalara girmen bence yerziz herkez bu topicte kim nedir nasıldır ne verebiliyor hangi konuda yardımcı olabiliyor bunu herkez biliyor senin ve diğer arkadaşların tek yapacağı bişey var burdaki formdaki arkadaşlara bende dahil olmak üzere ne verebiliriz arkadaşları nasıl biliçlendirebiliriz bunun hesabını yapmamız gerekir küsmece darılmaca yok benim dedğim doğru yok onun dedği doğru gibi kavramlarla uğraşmamak gerekir hedefimizde daha iyisi olması gerkmezmiiii saygılarımla
  • arkadaşlar şebekelerde problem var heyacana kapılmayın telefonlarda bişe yok
  • avea ve türkcelde çalışma var herkezde aynı sorun var korkacak bişeyyok
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedelsiz_sozler

BOSCH

Ben bu siteye kayıt olduğumda senin ve networkun bilgileriyle birçok şeyöğrenmeye başladım sayenizde bunu kimse inkar edemez n 73 konusunda çok şeyler öğrendik formdakiler ve herkez bunu biliyo zaten senin aslında bu gereksiz tartışmalara girmen bence yerziz herkez bu topicte kim nedir nasıldır ne verebiliyor hangi konuda yardımcı olabiliyor bunu herkez biliyor senin ve diğer arkadaşların tek yapacağı bişey var burdaki formdaki arkadaşlara bende dahil olmak üzere ne verebiliriz arkadaşları nasıl biliçlendirebiliriz bunun hesabını yapmamız gerekir küsmece darılmaca yok benim dedğim doğru yok onun dedği doğru gibi kavramlarla uğraşmamak gerekir hedefimizde daha iyisi olması gerkmezmiiii saygılarımla

Haklısında insanın moralini bozuyorlar. Bir sürü işim varken vakit ayırıp inceleme yapıyoruz illa saygısızlık yapan çıkıyor. Aslında benim değil sizlerin bu saygısızlık yapanlara res çekmeniz gerekirdi. Bu da yapılmayınca paylaşımı mı durduruyorum. Onlar en iyisini çok daha iyi biliyorlar ya yapsınlar paylaşım.

• quote:

muRTah pardon hocam,arkadaşlar muRTah'ın sorusunun yanıtını bilen yardımcı olursa seviniriz.

@NakkrazeN kardeşim:
    Estağfurullah. Sadece benim sorunlarım mı konuşulacak yaw. Elbette ki herkesin sorununa çözüm bulmaya çalışacağız. Genelde üyelerimiz sağolsunlar forumu dün akşam kaldıkları yerden değil, son 2 posttan okumaya başladıklarından benim soru altta kalmasın demiştim

quote:

arkadaşlar şebekelerde problem var heyacana kapılmayın telefonlarda bişe yok

Bunu anlamadım. Başka başlığa mı yazacaktın acaba ?

Saygılarımla.

• ortada bir saygızıslık vrsa zaten cevap verilmezki vevap verirsek değer verdiğimiz ortaya çıkar sessiz kalmak bazen en güzel cevap değilmii BOSCH
  • MURTAH BEN SENİ ANLAYAMADIM NEYİ BAŞKA BAŞLIĞA YAZACAKTIM!!!!
  • @B o S c H

dostum üzülme sen çizgini bozma yeter. biz seni biliyoruz. İnsanlar bir değil bunu da çok iyi biliyoruz. Zamanında çok farklı durumları ben de yaşadım. bunu da sen biliyorsun. Burada sahipsiz değilsin. Sadece sen değil seviyeli tartışan ve aklı başında herkes burada saygı görür ve sataşma olursa savunulur. Sana mesaj yazan arkadaşın da kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Zira bazen çok ters denk geliyor insan birşeyler söylüyor sonra ayıkla pirincin taşını.

B o S c H arkadaşımız vakit ayırıp incelemiş ve üşenmeden yazmış. gerekli ya da gereksiz. bu topic'in ilk mesajında yazan şeyleri evirip çevirip buraya yazanlar da çok oldu ama ben ağzımı açıp "bu çok gereksiz, boşuna yazmayın" vs demedim diyemem hakkım da yok zaten. Birisi için gereksiz olan birisi için çok gerekli olabilir. Bazen öyle ilginç şeyler soruluyor ki telefonu alalı neredeyse 2 yıl oldu hiç kullanmadığım özelliklerden soru sorabiliyor insanlar. (çalışmadığım yerden soru geliyor ) ona rağmen eskiden canla başla cevaplamaya çalışıyordum. şimdi ise "aman ya sen kendini yırt ama sonunda ne olacak?" diye düşünmeden edemiyorum. Çoğunlukla da artık buralara uğramıyorum. Mesajlarıma bakabilirsiniz.

Dolayısıyla böyle bir konu açtık 30 Eylül 2006 günü. konu aldı başını bu noktaya geldi. Arada sataşmalar oldu. (nedensiz yere şahsıma saldırı). Bilenler bilir. Bu hoş bir olay değildi. Şunu da fark ettim. nette bu konuyu almış kopyalamışlar. Bunu yapanlar bu foruma üye aynı zamanda. Çünkü kodlar (kalın yazı biçim boyut vs) aynen gözüküyor alıntı yapılan forumda. Şimdi bu da bana çok büyük bir ayıp. Bir daha böyle konu açıp emek vermem yani. En azından bana bir sorun, alıntı yaparken ya da adımı yazın. Özensizce kopyala yapıştır yapmışlar bir de. Neyse artık hiçbir önemi yok zaten. Bu konunun çizgisinden sapmaması için çok çaba sarf ettim biliyorsunuz. Ama bakıyorum da hâlâ aynı tas aynı hamam. Ben herkesten emeğe saygı beklerim. Vakit ayırıp şuraya iki satır birşey yazan insanlara saygı beklerim. forumlar olmasaydı işimiz zordu. Buradan direk soru sorup yanıt alabiliyorsunuz. Sadece burası değil mesela ben her konuda değişik forumlardan sayısız kere faydalandım. Bunun değerini bilin. Paylaşımcı arkadaşları küstürmeyin. cc_man terk etti forumu. üst konuda birkaç arkadaş devam ediyor. oradaki saygısız tavra inat ben de bıraktım oraya paylaşımı. Yani böyle mi olmalı. Bu gidişle olacak gibi...

SAYGILAR...

• quote:

avea ve türkcelde çalışma var herkezde aynı sorun var korkacak bişeyyok

bunu soruyor
  • quote:

buna karşılık vermiştim türkcel ve avea da çalışma var şebekelr sorunlu diye
  • Neyse artık boşver konuyu kapattık gitti. Kendini böyle şeyler için üzmeyeceksin. Yoksa sen yıpranırsın. Haydi herkese iyi geceler...

@murtah

hocam bende şifre koy seçeneği çıkıyor. sende çıkmamasının nedenini bilemiyorum ama hiç başka bir şifreleme yazılımı vs kurdun mu? o tip bir program telefonun default ayarını değiştirmiş olabilir. kaldırılırken de eski haline çevirmemiştir muhtemelen. Bir ihtimaldir söylüyorum.
  • quote:

quote:

buna karşılık vermiştim türkcel ve avea da çalışma var şebekelr sorunlu diye

Hocam ilgilendiğin için teşekkür ederim fakat eski telefonumda ve e65'te böyle bir sorun yok,sorunun telefondan veya versiyondan olma ihtimali var mı?
  • quote:

MURTAH BEN SENİ ANLAYAMADIM NEYİ BAŞKA BAŞLIĞA YAZACAKTIM!!!!

"Arkadaşlar telaş yapmayın telefonlarda değil, şebekelerde sorun var" demişsin ya. Hangi mesaja karşılık bu cevabı verdiğin belli olmadığından (yani ilgili mesaja alıntı yapmadığından)
    ilişkilendiremedim.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.