Şimdi Ara

n73 mü n81 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisi daha iyidir ikisinden birini alacagım

• birde 6500 slıde hakkında neler düşünüyorsunuz
  • up
  • senin aklından ne geçiyor?yani hangi telefon seni daha çok mutlu eder sence?
  • Multimedya mı kamera mı? Ben olsam düşünmeden N81 alırdım
  • tmm bakıcam beyler
  • N81 her ne kadar kamera olarak biraz geri de kalsada tasarım , Wİ-Fİ ve üstün müzik kalitesiyle ağır basıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben n73 kullanıcısıyım,istediğin konuda yardım edebilirim.Fakat benim görüşüm şöyle;sırf wi-fi için n81 i alırdım.Gerçi arkadaşlar müzik vs de demiş n73 bu müzik keyfini sana tamamen yaşatır,fakat birinde multimedia biirinde kamera daha ağır basıyor.tercih senin.İstediğin konuda yardım edebilirim.
  • Kameraya önem vermiyorsan Nokia N81'i tavsiye ederim.

- 369 MHz ARM11 işlemci
    - 96 MB RAM
    - Symbian OS 9.2 işletim sistemi
    - 16 milyon renk ekran
    - 3.5 mm jak girişi
    - WI-FI
  • evt camera bakımından n73 daha iyi müzik multimedya bakımından n81
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

evt camera bakımından n73 daha iyi müzik multimedya bakımından n81

Eee? son düşünceniz nedir ? Sizin istekleriniz neler telefonda? Hangisi sizinihtiyaçlarınızı karşılıyor? Yani telefon almak biraz uzun süreç istiyor kanaatindeyim.Benim telefonumu almam 2 ay sürdü.Bütün artılarını ve eksilerine baktım.Arkadaş çevremde kullanan da varı onların sayesinde inceleme fırsatını yakaldım.Yani sizde böyle birşey yaparsanız,almadan önce her ikisinide incelerseniz daha iyi olur.Belki burda X marka telefona razı olcaksınız ama inceledikten sonra Y markalı telefona...Evet bunlar benim görüşüm saygılar...

Not: "x" ve "y" burda da karşımıza çıkmış bulunuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz08

quote:

evt camera bakımından n73 daha iyi müzik multimedya bakımından n81

Eee? son düşünceniz nedir ? Sizin istekleriniz neler telefonda? Hangisi sizinihtiyaçlarınızı karşılıyor? Yani telefon almak biraz uzun süreç istiyor kanaatindeyim.Benim telefonumu almam 2 ay sürdü.Bütün artılarını ve eksilerine baktım.Arkadaş çevremde kullanan da varı onların sayesinde inceleme fırsatını yakaldım.Yani sizde böyle birşey yaparsanız,almadan önce her ikisinide incelerseniz daha iyi olur.Belki burda X marka telefona razı olcaksınız ama inceledikten sonra Y markalı telefona...Evet bunlar benim görüşüm saygılar...

Not: "x" ve "y" burda da karşımıza çıkmış bulunuyor.

baslarım x y sine kesin n73 alıyorum temmuzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 14 Haziran 2008; 12:44:15 >

• O zaman şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz08

O zaman şimdiden hayırlı olsun.

eyw
  • almışken n73 me al
  • yerinde olsam bu kadar kesin karar verip N73 almam ki ben N73 kullanıcısıydım N73 ün kamerası dışında N81 e göre hiçbir multimedya avantajı yok evet hoparlörü çok güzel ama N81 in hem kulaklık hemde hoparlör sesi çok daha güzelki bu alet müzik olarak N91 in hemen ardından geliyo wifi hız gibi etkenleride düşününce arada fazla fiyat farkı olmayan N81 i almanı kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım
  • Her şeyini geçtim sadece tasarımı için bile tercih edilebilir bana göre N81
  • kuşkuda bıraktınız şimdi beni
  • quote:

kuşkuda bıraktınız şimdi beni

bu işler böyle ne kadar çok insanı dinlersen kafan karışır.

En iyisi modelleri araştıracaksın,özellik olarak 2-3 tanesini öne çıkaracaksın,telefoncuda inceleyip fazla düşünmeden anında alacaksın
  • quote:

kuşkuda bıraktınız şimdi beni

Bak sana tavsiyem telefonları 3 yönde değerlendir 1 Teknik 2 Tasarım 3 İşletim Sistemi

Teknik olarak N73 ün N81 e göre Artıları

+3.2 MP Kamera N81 de 2MP
    +Batarya N73 de 1100 Mah N81 de 1050 Mah (hatırladığım kadarıyla)
    +Kızılötesi (bu zamanda hiçbir işe yaramaz)

Teknik olarak N81 in N73 e göre Artıları

+Wifi
    +16 Milyon Renk Ekran N73 de 262 bin
    +3,5 mm kulaklık çıkışı N73 de buda yok
    +işlemci hızı 369 Mhz N73 ün çok daha yavaş
    +Daha iyi Kulaklık ve Hoperlör sesi

bana kalırsa N81 in + ları çok daha ağır basıyo

2 Tasarım

Sana kalmış

3 İşletim Sistemi

N81:Symbian OS 9.2
    N73:Symbian 9.1

Sonuç:Tercih sana kalmış Kamera kalitesi istiyosan kesinlikle N73 ama yok dersenki Kamera dışında ki Multimedya özellikleri için o zaman N81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 14 Haziran 2008; 18:09:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.