arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm n73 me ile d900i karşılaştırmasını yapmayı düşünüyorum ama bir karara vardım eğer istekler olursa yapıcam... çünki kimsenin istemediği bir karşılaştırma yapmak istemiyorum... isteklerinize göre yapcam... eğer gereksiz veya gerekli diorsanız yazın... olumsuz veya olumlu cevap farketmez...
D900i, eğer dokunmatik olsun istersen u600, ben şuan u600 kullanıyorum, önceki tel im n73 tü(me yapmıştım) kesinlikle uzak durulması gereken telefonlardar, cebimde kapanır, çok kasar, mesajları 2 saatte açar, çok kasıntı bi tel di, hakkını yememek lazım ama iyi ses veriyodu, o da sadece mp3lerde, videoyu açınca ses çıkmıyo tel den
konumuza göre konuşsak...
bu arada bnm n73 me çok sağlıklı snn telefonda bir sorun varsa bilemem belki nokia son sürümlerde düzeltmiştir n73 me yi
n73 yazılımı sorunlu bir telefon.ama düzeltmeler olmuştur sanırım.ben eski d900 kullanıcısıyım.güzel telefon.
ama n73 de işletim sistemi var.çok daha iyi istediğin kurulumları yaparak kullanabileceğin bir cihaz.N73 derim
ben karışlaştırmayı kamera olarak düşünüyordum ama belliki isteyen yok...
konu kilit beni duyan admin varsa
quote:
Orjinalden alıntı: mawoix
ben karışlaştırmayı kamera olarak düşünüyordum ama belliki isteyen yok...
konu kilit beni duyan admin varsa
çok fazla kıyaslanacak sınıfta değiller bence.onun için kimse istemez.ama emeğine şimdiden teşekkürler.