n73 me kullanıcısıyım v 4.0839.42.2.1 telefon arada bi hiç bişey olmadan kapanıyor nedeni ne olabilir tekrardan güncelleme de yaptım formatta atttım düzelmedi halen aynı sorun dewam ediyor şimdi napmam gerekiyo
Batarya voltajın düştüyse akım yetersizliğinden dolayı kapanabilir,bataryan yeni miydi üzerinden ne kadar süre geçti ? Bide düşürdüysen donanımsal bir arıza olabilir. flashlama yaptığına göre virüs yada yazılımsal değil demektir.
batarya voltajının düşüp düşmediğini nasıl anlarız durduk yere tel kapanıyo günde 500 civarında msj yazıp alıyorum bataryanın kullanımı kötüleşmiş olabilir mi??? bi de batarya almam gerekiyorsa onjinal batarya yı ne kadar fiyata ve ank da nerden bulabilirim ....
Telefonun kapağıyla batarya arasına bir kağıt sıkıştır. N73'lerin bazılarında öyle bir sorun vardı sanırım batarya oynuyor ve telefon kapanıyor
başka bi nedeni olmalı bunun
Sürekli kullanımdan dolayı bataryan eskimiş olabilir voltajın düşüp düşmediğini anlamın yolunu tam bilmiyorum ama anlatayım bataryayı tam şarj yapıyorsun sonra ölçü aletiyle akım ölçülüyordu pil 3,7 volt olduğu için buna yakın değerler çıkması gerekiyordu sanırım. tam şebeke kullanımı sırasında çağrıda yada arama yaptığında kapanıyorsa büyük ihtimal ondadır aşırı yüklenme olunca kapanır. Birde samsungun bazı modellerinde bi kod girince dediğim voltajı telefon kendi gösteriyordu ama n73lerde yoktu böyle bir kod belki program olarak vardır. Eğer üzerinden 2 yıl gibi bir süre geçtiyse batarya bitmiştir. Deneme imkanın olursa başka bir bataryayla dene çözülürse burda bizimle paylaşırsın.
Ben alacak olduğumda sormuştum bi parcacıya orjinal 25 lira demişti 20 ye verecekti. Ama aldıktan sonra yada almadan önce nokianın battery check sayfasından batarya üstündeki kodu kazıyıp doğrulama yap. Yinede güven olmaz ;)
tel daha yeni bi yıl bile olmadı batarya nın ömrü sağlamdır galiba nedeni belli deil daha
yav günde on kere kapanmaya başladı noluyo bilmiyorum ama dk başı kapanmaya başladı artık bunun bi çözümü olmalı nasıl yapcam bi fikir verir misiniz
cvp yoq mu
pilin gevşek olmasına bağlı olabilir.pil ve telefondaki iletkenleri temizle ve bataryanın ynamaması için kaat sıkıştırıver
tekrardan güncelleme yaptım formatları caktım bi de sarj yerini oraya her ihitimale karşın kağıt koydum şimdilik bi sorun yok bakalım ileriki günlerde ekrar kapanıp durmazsa :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme