Şimdi Ara

N72-N73-N93 Resmi Olarak Duyuruldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • n90 la aynı n90 nı alıp tipini begenenler ztn bu teli kesinlikle begenirler
  • N72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüngör -- 26 Nisan 2006; 16:48:27 >
  • n93 çıkana kadar Handycam ler ve k900 gibi modeller çıkacak

quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

Fotoda s.e. üstünlüğü(k790) n93 ile bitmiştir(midir?, cek mi?)

Bu rekabetten en çok da biz yararlanacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

n93 çıkana kadar Handycam ler ve k900 gibi modeller çıkacak

quote:

zannetmiyorum dostum çünkü ilk defa nokia şu tarihte çıkartıcam diyor n93 için ağustosda diyorsa maksimum eylül ayında piyasada olurki zaten k790-k800 eylül civarı piyasaya girecek.Zaten N73 ve N72,N93den önce piyasaya girerler

• quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

n93 çıkana kadar Handycam ler ve k900 gibi modeller çıkacak

quote:

Yuh diyorum. Mayıs ortasında beklenen bir handycam tanıtımı var ama. K900 ü nerden çıkardın arkadaşım?Seneye K800 ün çıktığı zamanlarda çıkacaktır. K800 Temmuz/ağustos ve N93 Ağustos/eylül gibi Tr de olacak.

• Nokia N93'te Carl Zeiss lense sahip 3X optik zumlu ve 3,2 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor,artık cep telefonunuzla DVD kalitesinde videolar çekebilecegiz.

Çektiğiniz videoları düzenleyebilmeniz için sadece Nokia'nın değil, aynı zamanda Adobe'un da yazılımlarını kullanabiliyorsunuz. Adobe Premiere Elements 2.0 ve Photoshop Album Starter Edition 3.0 ile kullanacagız..

Nokia N93'te bulunan MPEG4 formatında ve saniyede 30 kare yakalayabilen VGA kamera ile çekilen kaliteli görüntüler..
    Telefonunuz çözünürlüğünün 2048*1536 olması sizi biraz heyecanlandırabilir. 3X optik zumun yanı sıra 20X dijital zum, otomatik netleme ve makro çekme gibi özellikleri bulunan kamerası, beyaz ayarı konusunda da kullanıcının işini kolaylaştıran seçenekler sunuyor.

2 GB'a kadar arttırılabilen hafıza
    50 MB dahili hafıza ile gelen telefon, MiniSD kart yuvası ile hafızasını 2 GB'a kadar çıkartabiliyor. Maksimum hafıza ile en iyi kalitede video çekmek isteyen kişi, 90 dakikalık DVD kalitesinde görüntü ve 2500 yüksek kalitede resim çekebilme imkanına kavuşuyor.

Kablosuz ağ ve vazgeçilmeyen Symbian S60
    Başarılı multimedya özelliklerini en iyi şekilde yansıtması için tasarlanan 262.144 renk ekranın boyutu 240*320 piksel. Parlak renklere sahip olan ekranı 160 derece açıdan rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Kablosuz ağ desteği ile ayrı bir başarıyı ortaya koyan telefonun işletim sistemi Symbian S60.

Haziran'da piyasada
    Yeni Nokia N72, Haziran'a doğru piyasada olacakken Nokia N793 ve Nokia N73 ise Temmuz ayında kullanıcılarla buluşacak. Nokia N72'nin fiyatının yaklaşık 400 Dolar olması beklenirken, Nokia N93'ün ise 700 Dolar'a yaklaşacağı tahmin ediliyor.

• N72 - N70 AYNI GALİBA TUŞ TAKIMLARI 6680 DEN ALINTI.N73 BİRAZ DAHA ŞIK
    N93 GENELDE N90 DA OLDUĞU GİBİ BAYANLAR ALIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.OKADARDA ŞIK DEYİL AMA TELEFONLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: EJDER E.E.E

N72 - N70 AYNI GALİBA TUŞ TAKIMLARI 6680 DEN ALINTI.N73 BİRAZ DAHA ŞIK
    N93 GENELDE N90 DA OLDUĞU GİBİ BAYANLAR ALIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.OKADARDA ŞIK DEYİL AMA TELEFONLAR

zaten N72nin n70den tek farkı umts desteklememesi zaten N72 umts desteklemeyen ilk n sreies telefonu
  • sony ericsson şimdiden kaybetti görünen o ki . yeni k serisi n93 le başedemez gibi görünüyor , büyük ihtimalle fiyat kırdırması yapacaklar daha piyasaya bile çıkmadan .n93 ün bir milyar üstü fiyatı da can yakacak ama o fiyata da alınacak en iyi telefon
  • dostum ben fiyatının en fazla n91 kadar olacağını düşünüyorum çünkü artık nokiada ucuz tel. satıyo(eskiye ve rakiplerine nazaran)
  • n73 biraz bana w800ü andırdı ne dersiniz?
  • n73 banada w800 dolayısıyla 7360ı anımsattı zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.