Şimdi Ara

N70İ N70ME ye Nasıl Çeviricez? Yardim? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
27.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda ilgili n73 konularını okudun mu kardeş de böyle bir yorum yapıyorsun? bence bir oku. sende hala n73 varsa sana da yarar okudukların.

Orjinalden alıntı: thehspeed

kısyol tusu bir kere basınca calişmıyorsa n70 le yapıtıgın backup u kulanmişsındır....
    soft format at ve backup ı kullama sorun düzelir

dostum dediğini pek anlamadım hiç bilmiyomuşum gibi anlatırmuısın detaylı bi şekilde sana bikaç sorumda olsun muzk tusunu haricinde bu yaptıgımız işlem (n70 me ye cevirme) garantiyi bozuyor mu? format nasıl atıcam buna ben ? n70me yaptım peki bunun geridönüşü yok mu? orginalini nasıl kurabilirim

Orjinalden alıntı: truntola

quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

kısyol tusu bir kere basınca calişmıyorsa n70 le yapıtıgın backup u kulanmişsındır....
    soft format at ve backup ı kullama sorun düzelir

dostum dediğini pek anlamadım hiç bilmiyomuşum gibi anlatırmuısın detaylı bi şekilde sana bikaç sorumda olsun muzk tusunu haricinde bu yaptıgımız işlem (n70 me ye cevirme) garantiyi bozuyor mu? format nasıl atıcam buna ben ? n70me yaptım peki bunun geridönüşü yok mu? orginalini nasıl kurabilirim

Dostum n70 e geri dönüşü sen yapamazsın ancak onu telefoncular yapabilir.

Ve ayrıca ya beninm bu nsu bi türlü download yapmıyo delircem yaw download bölümüne geliyo "Preparing Installition" yazısında kalıyo. Bi kere yaptım dil ingilizce oldu şimdi produce kodunu değiştirdim bakalım ne zaman indirmeye başlayacak....

• arkadaşlar forumda çoğu kişi soruyo n70 i me yapınca noluo diye ben telefonumu aldığımın ertesi günü kendim update yaptım 2.ci gün ise me ye çevirdim hiç bi sorun çıkmadı diyemem me ye çevirirken me nin softwareini 3 kere indirdim onun dışında bi anormallik olmadı şimdi bunla ilgili değişimler ise birinci olarak medya tuşu değişti artık bir kez basınca müzik player uun basınca radyo gelio bnm de işime yarıo ama bu kombinasyon normal n70 deki gibi değiştirilemiyor...

aşağıda da werdiğim 2 adet tema ekleniyor telefona bu temalar bana göre güzel ama eski metal teması we diğer ışıklı tema gidiyor...

başka çok büyük bi değişim yoq....

temaları aşağıda werdim temaları fexplorerla birlikte (bilgisayarda rarları çıkarttıktan sonra) z: system skinsin içine rarın içindeki klasörle birlikte adını değiştirmeden atın onlar temaların içine eklenecektir...;)

n95 teması ise ekstra bi tema...

resimler we anlatın tamamen bana aittir....

bu siteye nss i de ben getirmiştim bi ilk daha buyrun yararlanın.... bi teşekkür yeter....

KIRMIZI...
     N70İ N70ME ye Nasıl Çeviricez? Yardim?

http://rapidshare.com/files/14763033/kirmizi.rar

YEŞİL

http://rapidshare.com/files/14762813/yesil.rar

buda n95 teması buyrun... (ekstra çaktırmayın;)...) me nin içinde yoq....

http://rapidshare.com/files/14762366/n95blue_c1lske4s.sis

• quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

Bence de 6630 için böyle birşey olsaydı nette illaki olurdu gibime geliyor.

zaten 6630'un hoparlörü steryo

> > < <
  • Merhaba arkadaşlar
    2 aydır N70-1 kullanıyorum ve gayet memnunum.fakat n70-2 (ME)'ye çevirmek istiyorum
    ama kafamda bazı sorular var onları yanıtlayan arkadaşım olursa sevinirim.

1-N70 ME yaparsam telefonumun garantisi sona erer mi?
    2-N70 ME öncesine göre ne gibi yenilikler getirdi? (En uç değişikliklerine kadar )
    3-N70 ME yaparsam Türkçe dil seçeneği mevcut olur mu?
    4-N70 ME yatıktan sonra olaki N70-1 dönmek istersem ne yaparım ?
    5-N70 ME temalarını şu anki n70 yükleyebilir miyim?

Orjinalden alıntı: sergy

arkadaşlar forumda çoğu kişi soruyo n70 i me yapınca noluo diye ben telefonumu aldığımın ertesi günü kendim update yaptım 2.ci gün ise me ye çevirdim hiç bi sorun çıkmadı diyemem me ye çevirirken me nin softwareini 3 kere indirdim onun dışında bi anormallik olmadı şimdi bunla ilgili değişimler ise birinci olarak medya tuşu değişti artık bir kez basınca müzik player uun basınca radyo gelio bnm de işime yarıo ama bu kombinasyon normal n70 deki gibi değiştirilemiyor...

aşağıda da werdiğim 2 adet tema ekleniyor telefona bu temalar bana göre güzel ama eski metal teması we diğer ışıklı tema gidiyor...

başka çok büyük bi değişim yoq....

temaları aşağıda werdim temaları fexplorerla birlikte (bilgisayarda rarları çıkarttıktan sonra) z: system skinsin içine rarın içindeki klasörle birlikte adını değiştirmeden atın onlar temaların içine eklenecektir...;)

n95 teması ise ekstra bi tema...

resimler we anlatın tamamen bana aittir....

bu siteye nss i de ben getirmiştim bi ilk daha buyrun yararlanın.... bi teşekkür yeter....

KIRMIZI...

http://rapidshare.com/files/14763033/kirmizi.rar

YEŞİL

http://rapidshare.com/files/14762813/yesil.rar

buda n95 teması buyrun... (ekstra çaktırmayın;)...) me nin içinde yoq....

http://rapidshare.com/files/14762366/n95blue_c1lske4s.sis

• arkadaşlar her şey güzel tamamda , şimdi telefona kod güncellemesi yapınca ME'yemi geçiyo direk yoksa başka işlemlerde yapmak gerekiyomu , şu işi anlayabileceğimiz bir şekilde bir arkadaş anlatırsa çokkk mutlu oluruz , telefonun kodunu değiştirdim , 0539214 yaptım şimdi ME ye döndümü ?
  • arkadaslar.bendeki 6630 da bi sorun var.NSS de product code yi değiştirdim.fakat bu defa da nokia software update telefonu tanımadı.yani hata verdi.bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.aynı işlemleri N70 de yaptım oldu.nedense 6630 da olmadı.yardım pls...
  • arkadaşlar ben nokia 6630 için tüm kodları girdim ama şu ekran gelio naapcamm??? acil cvp verirseniz sewinirim:
    http://img114.imageshack.us/img114/9833/ads305zvx5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürkanbal -- 31 Mart 2007; 19:32:25 >

0524327------- CTR EURO2 TURKEY SILVER

• öncelikle selamlar herkese :D

GREY cihazıma güncelleme sonucu ALMANCA dilini yüklemek zorunda kalmıştım bugun..
    Forumdan ve bu topicten yaptığım araştırma sonucu 6630ma En son MusicEdition olan sürümü yüklemeyi başardım ve canavar gibi TR oldu, canavar gibi de çalışıyor ;)

herkesin eline sağlık;)

kullandığım kod: 0529310 TURKEY MUSIC ALUMINIUM GREY
    (cihazım gümüş renkli olduğu için bunu seçtim :P )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukc34 -- 27 Ekim 2007; 15:39:44 >
  • Arkadaşlar ben teli Yani N70 i eski versionu na nasıl çeviririm çook acil dostlar..Saygılar teşekkürler...Şuanki Nokia dan indirdiğim yeni versionu ama memnun değilim eski versionu daha iyi çalışıyordu bunda ise değişiklik yok...Yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
  • abimin telefonunda denedik işe yarıyor

Psn: Nobody49
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.