Şimdi Ara

N70 ile p910i takas düşünüyorum sizce.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben p910i kulanıcısıyım bu telefonum takasa giricem ama n70 düşünüyorum tavsiye edermisn yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.

• Amaç?, takas nedeni nedir yada n70'den beklentilerin, sıfır mı alacaksın?
  • ya ben aslında p910 dan çok memnunum ben her an fotoğraf çekiyorum onun için bana kamera netliği gerekiyor buda p910i de olmadığı için. telefondan beklentılerım ses kamere symbian ama p910i le başka takasa yap dersenız n70 dışında cazib gelirse ederim o telle.
  • Kardeş ne kadar bütçe ayırdın acaba?
  • 400 500 civarı ama ben takasa olarak dunuyorum bi yandanda.
  • Kardeş bak şunahttp://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010621&CS_Category=_SONY_ERICSSON223&CS_Catalog=_TELEKOM

P990i fiyat gayet iyi, 500 ayırcağın bütçe herhalde, artı p910i'yi elden çıkardın mı cillop gibi bir p990i alabilirsin
  • ya ben böle model istemıyorum aslında ama bakıcazartık.sğl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki kamera olayında 2mgp olmaısna rağmen tatmin edicimi bilginiz varmı p990 2mgp olan çoğu telefon güzel çekmeybiyor.
  • Kardeş p910i'den memnum dedin ya o açından ayrıca fotoğraf açısından n70'den daha başarılı cihazdır ve üzerinde wifi bulunuyor düşün derim ayrıca, 650ytlye kadar çıkabilirsen n73 modeline bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 6 Ekim 2007; 22:59:41 >
  • hımm tmm tşkler bu bilgiler için gene akloım kaydı 990 a :D
  • İyi tercih olur kardeş(kamera, wifi )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.