Revolver kardeş son yüklediğin foto üzerinde oynama yapıldımı yoksa orjinalmi...Merak ettim çünkü harika...
Ya ne oynama yapılacak kardeş.. Yapılsa exif bilgilerin yansır bu.. Ayrıca elinizi titretmediğiniz zaman böyle fotolar yakalamak mümkün..
Arkadaşlar N70 almayı düşünüyorum ve fiyat olarak çok cazip bir fiyata buldum 640 ytl sıfır gerçi forumda çok okudum N70 ile ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi ama ne diyosunuz fiyat iyi alayımmı memnun kalırmıyım. şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: pala sam
evet arkadaşlar yeni versiyonda bişey daha dikkatimi çekti radyo daha iyi çekiyor eski versiyonda özellikle benim odamda 93.7 çok kötü çekerdi ama şimdi baktım evin her yerinde cam gibi hoşuma gitti de haber vereyim dedim
Hocam, şuanki versiyonun kaç bir de garantiden mi yüklettin
quote:
Orjinalden alıntı: SilveR74
Arkadaşlar N70 almayı düşünüyorum ve fiyat olarak çok cazip bir fiyata buldum 640 ytl sıfır gerçi forumda çok okudum N70 ile ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi ama ne diyosunuz fiyat iyi alayımmı memnun kalırmıyım. şimdiden teşekkürler.
burdaki resim ve videolara bak n70 bölümünde arkadaşların yazılarını oku nelerden memnun nelerden değil ondan sonra sen ver kararı en sağlıklısı bu!!
Burak teşekkür ederim arkadaşım Forumda N70 hakkında yazılanlar kullanıcıların genelde memnun olduğunu gösteriyor. Bu durumda banada almak düşer :))) Teşekkürler
BENCE GAYET GÜZELDİR ÇÜNKÜ O AMCAMIN TELEFONUNUN AYNISI.
bir ilçeden geçerken gördüm,hoşuma gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: bilykid
quote:
Orjinalden alıntı: pala sam
evet arkadaşlar yeni versiyonda bişey daha dikkatimi çekti radyo daha iyi çekiyor eski versiyonda özellikle benim odamda 93.7 çok kötü çekerdi ama şimdi baktım evin her yerinde cam gibi hoşuma gitti de haber vereyim dedim
Hocam, şuanki versiyonun kaç bir de garantiden mi yüklettin
benimki 5.0609 sirkeci doğubank contact mobilede yüklettim 3. kat
bu gün dikkatimi çekti buraya koyduğumuz resimlerin bazılarında exif bilgileri varken ,bazılarında yok, bu neden oluyo bilen varmı .bazı resimlerin n70 resmi olduğuna inandıramıyoruz,özene ,bezene çektiğimiz,ışık ,ve titreme faktörünü göz önüne alarak çekilen resimler haliyle süper oluyo,ama bazıları bu n70 resmi diil diyor.maalesef orjinalini silmiş oluyoruz. bu arada topic imiz de baya bi hareketlenme var,emeği geçen bütün arkadaşlara ayrıca teşekkürler.
Beyler çok kötü bişi buldum bunları genelde ben buluyom ama napim bilgilenin diye eğer yanlış bilgiyse ben bilgileniyim diye
1-Evet Konu şu N70 in waw dosyalarını çalmadığı iddaaları ortada geziyo 2-Exif bilgilerine hangi programla ulaşılıyor...
n70 wav çalıyo yaav hem çalmasa bile gerek yok mp3 varken exif bilgilerine bakmak için programa gerek yok sağ tıkla resme özelliklere gel ordan bakarsın
PEKİ anlaşıldı... bişey daha var yaw bu telefonla görüntülü konuşan var mı... ayrıca ne kadar ücrete taabi.....
quote:
Orjinalden alıntı: nicker
PEKİ anlaşıldı... bişey daha var yaw bu telefonla görüntülü konuşan var mı... ayrıca ne kadar ücrete taabi.....
görüntülü konuşma özelliği henüz ülkemizde yok bu gidişle de gelemicek yani konuşan yok
quote:
Orjinalden alıntı: cellat206
quote:
görüntülü konuşma özelliği henüz ülkemizde yok bu gidişle de gelemicek yani konuşan yok
tahmin etmeliyim hangi ülkede yaşıyoruz dimi... bu arada exif bilgilerine de ulaşdım.... teşekkürler ben bi programla bakılıyor sanmıştım çünkü n70 olarak markayı gösterdiine göre iyi bi pro falan diye ama neyse windows ta başarabilio demek ki.. ama nolursa olsun bu teli alcam inş...
quote:
quote:
quote:
tahmin etmeliyim hangi ülkede yaşıyoruz dimi... bu arada exif bilgilerine de ulaşdım.... teşekkürler ben bi programla bakılıyor sanmıştım çünkü n70 olarak markayı gösterdiine göre iyi bi pro falan diye ama neyse windows ta başarabilio demek ki.. ama nolursa olsun bu teli alcam inş...
tavsiye ederim ayrıca exif bilgilerinde sadece n70 değil hangi telefonla çekersen çek orda telefonun markası yazıo sadece siemenslerde yazmıyo galiba
quote:
quote:
quote:
quote:
tavsiye ederim ayrıca exif bilgilerinde sadece n70 değil hangi telefonla çekersen çek orda telefonun markası yazıo sadece siemenslerde yazmıyo galiba
ok saol dijital kameramla çekilen fotolara baktım hepsini ayrıntılı gösterio yaw hayret ettim flashlımı diilmi onu bile yaw hayret dorusu Brabo Bill amcaya...
Arkadaşlar selam, N70 i aldım öncelikle teşekkürler vermiş oldugunuz bilgiler için. Ankarada telefonun versiyonu yükleteceğim biyer biliyormusunuz Teşekkürler