Bildirim
N70 ile çekilen fotoğraflar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
özelikle gece resimleri kötü,diğerleride k750i nin yanına yaklaşamıyor _____________________________ -
Rezalet....................... K750 nin değil yanına yaklaşmak, karşılaştırılamaycak kadar kötü bunlar
_____________________________ Noxco -
bencede gıdıp n70 almak anlamsz ııkı 6680 almısım aralrda cok fark yok gece cekımlerı cok kotu acıkcası begenmdım _____________________________ -
Ya ben bu teli bekleyip duruyordum, şuan şoktayım, bunlar hakkaten o cihazın resimlerimi ? inanamıyorum, bu ne rezalet
_____________________________ Noxco -
bunu almak yerine 6680 daha mantıklı.bikaç artı için n70 almaya değmez
nokıanın kendi sitesinde yayımladığı n70 resimleride süperdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 19 Eylül 2005, 12:00:48 >_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm -
ÇOK KÖTÜÜÜÜÜ _____________________________ İmzanız kural dışı. -
iğrençç _____________________________ geri dön zaman -
bu resmi o tel. çektiyse kötüymüş hakkaten ilginch..
_____________________________ 7600 / Msi b650 Tomahawk Wi-Fi / Adata XPG Lancer (2x16gb) 6000MHZ / Msi Rx6800 Gaming X trio / Kingston KC3000 2TB / WD Blue 2tb / Samsung Evo 860 256GB / Msi MPG A1000G / Lg 27GL83a-b / Corsair 4000X / NH-U12S SE-AM4 /
Trust No 1
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma
- sim kart kaydı yapılamadı ne demek
- guide sticker ne demek
- turkcell mail adresi
- 0505 kimin numarası
- kablosuz şarj nasıl çalışır
- samsung airtag
- nokia 2720 flip
- yenilenmiş telefon ne demek
- snapdragon 8 elite gen 5 kullanan telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler