Şimdi Ara

n11 - Yeni Çek Kampanyaları - 1 Ocak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
7
Favori
14.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: utkumuz45

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2210365/n11com-neyi-bekliyoruz/v4y60

"happy_customer" uzak durun..

aynen. bana sapı kırık çaydanlık göndermişler. kırık parçaları da demliğin içine atmışlar. farketmeden teslim aldım. iade sürecini başlattım, malı gönerince telefon ettiler kargo tespit tutanağı yok diye. ben de kargoluk bi durum yok kırık parca demiligin içinden çıktı diyince kem küm ettiler. 5 lira kesip paranızı öyle iade ederiz(kargo parası) dediler. iyi tamam dedim. n11 in sistemi müsade etmediğinden bu ayaklara paramın tamamını geri aldım. yanan bizim çek oldu.

• Çek olmadan bir şey alası gelmiyor insanın gerçekten enparada bitince iyice kurudu ortam :)

Orijinalden alıntı: mexicana

quote:

aynen. bana sapı kırık çaydanlık göndermişler. kırık parçaları da demliğin içine atmışlar. farketmeden teslim aldım. iade sürecini başlattım, malı gönerince telefon ettiler kargo tespit tutanağı yok diye. ben de kargoluk bi durum yok kırık parca demiligin içinden çıktı diyince kem küm ettiler. 5 lira kesip paranızı öyle iade ederiz(kargo parası) dediler. iyi tamam dedim. n11 in sistemi müsade etmediğinden bu ayaklara paramın tamamını geri aldım. yanan bizim çek oldu.

Geçmiş olsun. Böyle ticaret mi olur. Dolandırıcı adamlar.

• quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam, n11 ürün yorum ve alışveriş yorumunda bulunsaydın dostum bizde o firmadan alışveriş yaparken dikkat ederiz

• Sagolun hocam.

Ürün iade/iptal olduğu için alışveriş yorumu yapamıyorum. Elemanların hakkında bayağı kötü yorum var zaten.Bende aldıktan sonra farketmiştim malesef. Neyseki çeki yaktık ama parayı kurtardık. Kardan zarardayız.

Bizim gibi bir akbabaya yakışmadı ama çakalların sırtlanların kol gezdiği bir yerde akbabalık da bi yere kadar.

Sagolun hocam.

Ürün iade/iptal olduğu için alışveriş yorumu yapamıyorum. Elemanların hakkında bayağı kötü yorum var zaten.Bende aldıktan sonra farketmiştim malesef. Neyseki çeki yaktık ama parayı kurtardık. Kardan zarardayız.

Bizim gibi bir akbabaya yakışmadı ama çakalların sırtlanların kol gezdiği bir yerde akbabalık da bi yere kadar.

Hangi mağaza hocam...
  • 111 TL yüklenen var mı bugün 14ü hala yüklenmemiş.
  • Yaklaşık 20 gündür geciken kargolama sebebiyle ürünleri iptal ettim. Süpermarketim kullanıcısıdan kesinlikle alışveriş yapmayın. Hem ürünleri göndermiyor hem de attığım mesajlara cevap vermiyor. yazıklar olsun
  • n11.com üzerinden alışveriş yapacaklar için dikkatli olmalarını öneririm. Günlerdir ürünüm kargolanacak diye bekliyorum. Maillerime cevap da gelmiyor. Sikayetvar.com da bir dünya yazılmış. Ben de yaşadım. İlk ve son alışverişim olsun. Kırık iğne almam n11.com'dan.

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar forumda n11 üzerinden bal satan bir firma vardı? Yanında portakal falan göndermişti hediye. O firmaya veya satıcıya ne oldu? Konusunu ve ürünlerini bulamıyorum artık

aynen bal alacaktım bulamadım ne forumda konusu var nede n11 sitesinde dükkanı var .

İyiki yok. Öyle bir paket yapmışlarki 2 sokak öteye gönderirken bile insan daha iyi paket yapardı.
  • n11.com üzerinden alışveriş yapacaklar için dikkatli olmalarını öneririm. Günlerdir ürünüm kargolanacak diye bekliyorum. Maillerime cevap da gelmiyor. Sikayetvar.com da bir dünya yazılmış. Ben de yaşadım. İlk ve son alışverişim olsun. Kırık iğne almam n11.com'dan.

aynen bende n11 den akü aldım..adam iadeyi kabul etmedi..tam 1,5 ay uğraştırdı beni...n11 le belkı 0 defa 10-15 dk konuştuk..halledemediler..dönücez diyip dönmediler..siz siz olun aldıgınız ürünü iade edim dedinizmi işiniz var..şentürktuning diye sahtekar bir satıcı var..aman ondan uzak durun..

ben 8 10 gün önce bi kaç ürün aldım pek sorun yaşamadım n11 le ama satıcıyla ilgili problem oldu. n11 in müşteriden yana tavır alması lazım ama yazılanları okuduğum kadarıyla ne önlem var ne de böyle bir tavır.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.