Şimdi Ara

N11 OUTDOOR 100 TL YE ANINDA 30 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
8.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Ben bot dışında 2 küsür yıldır vibram 5fingers KSO kullanıyorum en kaygan zeminde bile ıslakken sorun çıkarmadı. Tek güvendiğim tabandır vibramlar.

Hocam benim lafuma aravis te vibram tabandi ama vizir vizir kayiyordu
  • Hocam doğrudur. Zaten kesinlikle vibramlar kaymaz iddiasında değilim. Kendi kullanımıma göre oluşan senaryolar çerçevesiyle yorumluyorum. Bu arada krampon ya da buna benzer çok dişli tabanlar regüler şehiriçi kullanımına pek uygun değil. Düz zeminlerde (Mermer,metrolardan, binalara deli gibi döşedikleri tuhaf fayansımsı şeyler) ıslaklık ve ya buzla birleşince sıkıntı çıkarabilir. Bana kalırsa şehir içi kullanımla sınırlı kalınacaksa neredeyse her markanın "Urban" ya da benzeri adlarla modelleri var. Onları tercih edin. Çünkü taban yapıları ona göre yapılıyor.
  • Vİbramın çok farklı taban seçenekleri var. Ben North Face'in Gore Tex ve Vibram tabanlı bir modelini ucuza almıştım, giyiyorum ancak ömrümde bu kadar kayan bir ayakkabı giymedim. Taban çok çok sert ve doğru dürüst esnemiyor. Sert, keskin kayalar üzerinde iyi bir taban olabilir, geç eskir ama düz yolda tam rezillik. Dikkat etmeme rağmen defalarca yağmurda kaydım, bir kere de düştüm. Ha botun üst kısmı da öyle keskin kayalara filan dayanabilecek gibi değil. Vibram biraz fazla markalaşmış, markası Vibram diye aldanmamak lazım.
  • Salamon 4d almayi dusunuyorum en iyi kış botu bu mudur ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda dediğim gibi hangi koşullarda kullanacağınıza göre seçim yapmalısınız. Biraz fazla markalaşmış diye bir şey yok yani. Farklı kalınlık ve sertliklerde tabanlar var. Tamamen arazi için satılan botları şehirde kullanmanın çivili koşu ayakkabısı alıp asfaltta koşmaya çalışmaktan farkı yoktur. İşinizi tam manasıyla görmez.
  • Merhaba,
    Şehir içinde kullanım için hafif ve ayağısıcak tutacak bir Bot tavsiyeniz var mı? İşim gereği epey yürüyorum ve merdiven çıkıp iniyorum. Hiç anlamadığım için ne alacağımı bilemiyorum. Teşekkürler
  • Keen Revel I ve Revel II ye bakabilirsiniz. Fiyatı da uygundu kutupayısında. 200 küsür liraydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 2 Kasım 2014; 23:34:06 >
  • Reklamin da böylesi ne igrenctir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak fırsatlar yöneticisi kimdi bilmiyorum. ama sıcak fırsat olarak işaretle gibi birde biten sıcak fırsat olarak işaretle olup 5-10 tane oy alan konu biten sıcaklara taşınsın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.