Şimdi Ara

N11 Kupon Yağmuru 28.12 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
5.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neman

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

alamadım ama zaten tırtmış gider gg daki kuponu kullanırım 33 den başladı 30 şimdi de 25. pek bi esprisi kalmadı

Hocam gg.daki kampanyayı da durdurmuşlar. Dün kodu yükledim bugün alışveriş yapayım dedim kupon görünmüyor kaldırmışlar,sorduğumda kampanya 10.000 kişi ile sınırlı olduğundan durdurulmuştur dendi,bunu da tüketmişler.

evet hocam. beklettik tabi böyle oldu
  • 300-40 hemen kullanacak varsa ücretsiz verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Adamlar bayağı dağıttı şimdi haklarını yemeyelim. Nereden para kazanıyorlar ben hala anlamadım.

n11 sistemini çözmek imkansız. Bunun zenfone laser (kırmızı olan) %11 indirimle 620 liradan alınabiliyordu. Satıcı firma 739 liradan fatura kesiyor ve ben o parayı alıyorum n11 indirimi beni bağlamaz diyor. Zaten kendisinin de toptancıdan alışı 600 lira. Kargo da eklenince bizim aldığımız fiyat çıkıyor ortaya ama satıcı normal parasını alıyor. Bu aradaki 100 lira ve üzeri rakam n11 tarafından karşılanıyor ama acaba nasıl karşılanıyor.

Daha önce kuponla yaptığım alışverişlerde merak edip hep satıcılarına sordum, biz ne fatura kesersek onu alıyoruz diyorlar. O zaman aradaki farkı n11.com karşılıyor ama neyin karşılığında ve neden karşılıyor.

Forumda daha önce bu konuda birçok konu görmüştüm. Bu cebinden ödediği paralar sayesinde büyük markaların ürünlerini özellikle özel market ve moda bölümünde iyi kar oranı alıp pazarlıyor deniyordu. Büyük markalar n11.com'a reklam yatırımı yapıyor gibi düşünülebilir deniyordu. Yine de bu indirimlere anlam vermek oldukça zor.

• sektörüne göre değişen yüzdelerde komisyon alıyor gg tarzı ama sektöre göre yüzdeler değişiyor.
  • bu nasıl birşey ya 30sn sürmeden nasıl biter kuponlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kuponları toplayıp satanlar kul hakkına giriyorlar haberleri yok.n11 zaten fikirsiz. Adamlara arayıp şikayet ettim,bu işin ticaretini yapıyorlar,millet kupon bulamıyor diye,hiç umurlarında değil
  • Bunda var bı bıt yenıgı
    1 dakıkada işik hızında bıtıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100/25 ihtiyacım var.İhtiyacı olmayan varsa mesaj atabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 e 40 kullanmayacak varsa verebilirse çok makbule geçer. 3 seferdir uğraşıyorum kupon alamadım hala...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.