Şimdi Ara

N11 İKİ ADET NİVEA ERKEK DEODORANT 19,90 İLK 15 KİŞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kampanyalar ile 9.90 a alınabilen bir ürün, başlangıç için abartmamak şartıyla sansasyon yaratmalısın hocam.
    7.90 mesela..
    Kaldı ki bu ürün şu an gratiste 17.90 gibi bir fiyata satılıyor ve iki adet alana 30₺ değerinde Decathlon çeki veriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4sone kullanıcısına yanıt
    Üstad 6 lira kargo ödüyoruz inanın.
  • ürün tükenmiş
  • Tükenmiş yetişemedik
  • sipariş verilemedi.
  • smartlavyer kullanıcısına yanıt
    Ayıp ettin istediğin çay olsun

• misyonix kullanıcısına yanıt
    Hocam ne ekersen onu biçersin, getir,scotty zamanında böyle yükseldiler.
    Şimdi istegelsin,bisu takip ediyor bu politikayı.
    Adamlar ücretsiz gönderiyorlar yetmiyor marketten aldığın fiyattan ürün satıyorlar ve de 60₺ sepet tutarında 30₺ indirim yapıyorlar.

• Ürünü teslim aldık yorumu yaptık şimdi bi bakıyorum.deodorant olmuş powerbank.
    Herkes bı çakallık pesinde. N11 İKİ ADET NİVEA ERKEK DEODORANT 19,90 İLK 15 KİŞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 23 Ekim 2019; 21:40:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Ürünü teslim aldık yorumu yaptık şimdi bi bakıyorum.deodorant olmuş powerbank.
    Herkes bı çakallık pesinde.
    Yok artık oha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackkjack kullanıcısına yanıt
    Afedersiniz ama bunun neresinde çakallık dediğiniz bir şey gördünüz?Ürünü söz verdiğim fiyata,istediğiniz ürün olarak almadınız mı?Kaldı ki tamamen mağaza panelini kullanmada acemi olmaktan kaynaklanan ve benim yapmadığım bir şey.Sizin gibi insanlar iyilik değil ama arkadasına pislik bırakmak peşinde.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Ürünü neden powerbanka çevirelim sizce?Ürün farklı kategoride çıksın kimse bulamasın diye mi?Çakal diyen terbiyesiz arkadaş gibiler yüzünden insanlar iyilik yapmaktan soğuyor.
  • misyonix kullanıcısına yanıt
    Birincisi istediğim ürünü değil farklı ürünü gonderdiniz.ozellikle PM atarak iki adet Active fresh istedim biri farklı geldi buna rağmen yaptığım yorum yukarıda görünüyor.
    İkincisi 5 lira ucuza powerbank satarak bu kadar yorum alamayacağınız sizde herkes gibi tahmin edersiniz.
    Kimse babasının hayrına iş yapmıyor 5 lira promosyonla yorum kasmadiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1798677/1a6270df-ed1c-4abf-941d-2e989f980f09.png

Bu forumda iyi insanlar olduğuna dair genel kanım artık geçerli değil.Dedim ki hem reklam olsun hem forumdaki arkadaşlar yararlansın diye iki nivea deodorantı 19.90'a verelim.İşin kötü yanı mağazanın patronu ben değilim ben böyle bir şey teklim ettim patrona güvenerek.Ama şimdi görüyorum ki 200 lira zarar ettirdiğim bu işten bir de mağazaya zarar verdim.Ne diyebilirim ki kötülüğünüz yanınıza kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misyonix -- 28 Ekim 2019; 13:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Birincisi istediğim ürünü değil farklı ürünü gonderdiniz.ozellikle PM atarak iki adet Active fresh istedim biri farklı geldi buna rağmen yaptığım yorum yukarıda görünüyor.
    İkincisi 5 lira ucuza powerbank satarak bu kadar yorum alamayacağınız sizde herkes gibi tahmin edersiniz.
    Kimse babasının hayrına iş yapmıyor 5 lira promosyonla yorum kasmadiniz mi?
    Hocam siz ne yorumundan bahsediyorsunuz?Forumda 20 adet deodorant sattım ben.Sonradan ürün görseli ve ismi değişince bana ne faydası olur inanın açıklayın tamam diyeceğim,haklısınız.
  • Bu konuda son kez yazıyorum.Bir daha yazan arkadaşlara cevap veremeyeceğim.20 adet arkadaşla karşılıklı menfaate dayalı bir ticaret yaptık sonuç olarak.İstedikleri çeşitleri gönderdim elimden geldiğince.Yoksa da 1 tanesini gönderdim.Üstelik siparişlerinin ertesi gün kargoladım.
    Sonuç olarak bazıları ürünü aldıktan sonra sağolsun olumlu yorum bıraktılar.Bazıları da işimize zarar verdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.