Şimdi Ara

N11, Hepsiburada, hopi, mil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsgslee -- 14 Kasım 2017; 12:27:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• forumda ilk mesajınız ve verdiğiniz fiyatlar normalin çok altında. dolayısıyla güven sorunu yaşanması gayet doğal. bu durumda "önce para" kuralı burada riskli oluyor. siz önce hopi veya mil diyen birine güvenmek istiyorsanız forum geçmişine ve referanslarına bakmanızı tavsiye ederim.
  • arkadaş konuyu konu silinebilir diye güncellemiş ama silinmesin de görsünler. mesajın sahibi arkadaş tarafından dolandırıldım. yüklü bir hepsiburada alışverişi yapacağım için indirim kodu ilanı açmıştım, 3500 lira alt limitli alışverişe 400 lira indirim sağlayan kodu 50 liraya satacağını söyledi. Parayı aldı, gönderdiği kod herhangi bir indirim kodu sitesinde yayınlanan, sidete belirli bir ürüne 100 lira indirim sağlayan bir kod. Mesajlarıma da cevap vermiyor. Yazık, 50 lira için insanların düştüğü durum üzücü. Umarım kendisinden misliyle çıkar bu para.
  • aynı durum benim başıma da geldi. kitapyurdundan güya alışveriş yapacaktı ama olmadı. kendisiyle mahkemede görüşmeeyi ümit ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.