Bildirim
n11 hakkında bir bakabilir misiniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bunu almak istiyorum bilen var mı acaba ?
http://urun.n11.com/dag-bisikleti/mavi-26-jant-bisiklet-canello-bisiklet-2640-model-P107805768 -
n11 den iki kez büyük alışveriş yaptım sorun çıkmadı. -
n11 den uzak dur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha güvenilir bir satıcıdan al , pek satış yapmamış bu satıcı n11,hepsiburada fark etmez satıcıya bağlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 12 Nisan 2016; 19:06:24 > -
2.el olma ihtimali var .. garantisini veremeyiz alınca görürsün. hepsiburada.com gibi değil n11.. n11 de sahibinden.com gibi mağaza kendi eşyalarını satar ama hepsiburada da firmanın kendisi gönderir sana ve garantisi vardır. 50 tl için değmez bence -
evet hocam bende bunu düşündüm bireysel satış oldugu için yegenim izmirde bende samsundayım bende istedi bisiklet bende göndericem sana dedim şimdi 2.el yada sorun çıkarsa üzülür çocuk -
quote:
Orijinalden alıntı: rapçi doktor
evet hocam bende bunu düşündüm bireysel satış oldugu için yegenim izmirde bende samsundayım bende istedi bisiklet bende göndericem sana dedim şimdi 2.el yada sorun çıkarsa üzülür çocuk
hepsiburada dan alın daha iyidir.. 50 tl için riske girmeye değmez hocam dediğim gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
quote:
Orijinalden alıntı: vicuk ben spaydi
2.el olma ihtimali var .. garantisini veremeyiz alınca görürsün. hepsiburada.com gibi değil n11.. n11 de sahibinden.com gibi mağaza kendi eşyalarını satar ama hepsiburada da firmanın kendisi gönderir sana ve garantisi vardır. 50 tl için değmez bence
Hepsiburada'da, n11 gibi 'pazar yeri' sistemine geçti. Bazı ürünleri Hepsiburada satarken, aynı ürünü başka satıcılar da satabiliyor.
Zaten ürünün sayfasında satıcının kim olduğu belirtiliyor.
Satıcının : hepsiburada yazması gerekiyor evet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X