Şimdi Ara

n11 hakkında bir bakabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yegenime bisiklet alıcam ama hepsiburada.com ile arasında 50tl ye kadar oynuyor acaba n11 deki bisikletlerin 2.el veya kullanılmış olma ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 12 Nisan 2016; 19:04:11 >

• n11 den iki kez büyük alışveriş yaptım sorun çıkmadı.
  • n11 den uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha güvenilir bir satıcıdan al , pek satış yapmamış bu satıcı n11,hepsiburada fark etmez satıcıya bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 12 Nisan 2016; 19:06:24 >
  • 2.el olma ihtimali var .. garantisini veremeyiz alınca görürsün. hepsiburada.com gibi değil n11.. n11 de sahibinden.com gibi mağaza kendi eşyalarını satar ama hepsiburada da firmanın kendisi gönderir sana ve garantisi vardır. 50 tl için değmez bence
  • vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt
    evet hocam bende bunu düşündüm bireysel satış oldugu için yegenim izmirde bende samsundayım bende istedi bisiklet bende göndericem sana dedim şimdi 2.el yada sorun çıkarsa üzülür çocuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

evet hocam bende bunu düşündüm bireysel satış oldugu için yegenim izmirde bende samsundayım bende istedi bisiklet bende göndericem sana dedim şimdi 2.el yada sorun çıkarsa üzülür çocuk

hepsiburada dan alın daha iyidir.. 50 tl için riske girmeye değmez hocam dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: vicuk ben spaydi

2.el olma ihtimali var .. garantisini veremeyiz alınca görürsün. hepsiburada.com gibi değil n11.. n11 de sahibinden.com gibi mağaza kendi eşyalarını satar ama hepsiburada da firmanın kendisi gönderir sana ve garantisi vardır. 50 tl için değmez bence

Hepsiburada'da, n11 gibi 'pazar yeri' sistemine geçti. Bazı ürünleri Hepsiburada satarken, aynı ürünü başka satıcılar da satabiliyor.

Zaten ürünün sayfasında satıcının kim olduğu belirtiliyor.

Satıcının : hepsiburada yazması gerekiyor evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.