Şimdi Ara

N11.COM - İŞ BANKASI İNTERNET ŞUBESİ SİZE ÖZEL 200 TL ve ÜZERİ 33 TL ANINDA İNDİRİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
9
Favori
4.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kupon kodunuzu 3 - 19 Aralık 2014 tarihleri arasında İnternet Şubesi’nden alınabilir.
    Kampanyadan yararlanmak için kullanacağınız kupon kodunuzİnternet Şubesi ana sayfasında “Bildirimler” alanında yer alan kampanya teklif görselinin altındaki “İstiyorum” butonuna basarak alabilirsiniz.
    Kupon kodunuz ile 200 TL ve üzerindeki peşin veya taksitli alışverişinizde anında 33 TL indirimli ödersiniz.
    Kupon kodu 31 Aralık 2014 23:59’a kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kuponlar iptal edilecektir.
    Kupon kodu,www.n11.com, m.n11.com veya n11.com'un iOS ve Android uygulamalarından n11.com hesaplarına tanımlanabilir ve kullanılabilir.
    Altın&Gümüş, Elektronik, Süpermarket, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme , Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kupon kodunu siteden tanımlamak için, "Ödeme Onayı" sayfasındaki "Kod Girişi" alanına veya Hesabım > Kuponlarım sayfasındaki "Yeni Kupon Gir" kutusuna yazıp ekleyin. Mobil uygulamadan ve m.n11.com'dan tanımlamak için ise Avantajlarım > Puan/Kupon Ekle alanına yazın.
    Kampanyadan yararlanabilmeniz için n11.com’a üye olmanız gerekmektedir.
    Bu kampanya, banka kampanyaları dışında farklı kampanyalarla birleştirilemez.
    Kupon kodu tek kullanımlıktır ve aynı üye kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Aynı kişinin farklı üyeliklerle kampanyadan faydalanmaya çalışmasının tespiti halinde sipariş iptal edilecek ve üyelik iptali gerçekleştirilecektir.
    n11.com ve İş Bankası kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
     N11.COM - İŞ BANKASI İNTERNET ŞUBESİ SİZE ÖZEL 200 TL ve ÜZERİ 33 TL ANINDA İNDİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_CooL -- 4 Aralık 2014; 0:06:19 >

• kullanmayıp işine yaramayacak bi arkadaş n11 kodunu verirse çok makbule geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 3 kere daha açılır bu konu

• Eyce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nelerle birleşir ?

• Arkadaşlar kullanmayıp hayrına verecek varsa pm atabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sodavisne kullanıcısına yanıt
    açılmışmıydı ben görmedim kusura bakmayın @sodavisne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_CooL -- 3 Aralık 2014; 23:56:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kodu alıp başka kartla odesek. Maxımum sart mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Kodu alıp başka kartla odesek. Maxımum sart mı

Kod ile gerceklesiyor ise eğer şart değildir bence :)

• quote:

Bu durumu çözen varsa lütfen cevaplasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesl-i Fatihan

quote:

Bu durumu çözen varsa lütfen cevaplasın

Bir de pepsi tabi
  • Nesl-i Fatihan kullanıcısına yanıt
    pepsiyle birleşmez. kodu hesaba tanımladıktan sonra bütün kartlarla ödeyebilirsiniz
  • Teşekkür ederim
  • Beyler n11 uzerinden kod kullaninca odenecek tutar dusuyor peki urunun fatura ya yazilan bedeli de dusuyormu? Mesela 999 tl olan urunu kod ile 111 tl indiriple aldik diyelim ..acaba urunun faturasinda 999 mu yoksa 888 tl mi yazar?

• quote:

Orijinalden alıntı: vhkm

Beyler n11 uzerinden kod kullaninca odenecek tutar dusuyor peki urunun fatura ya yazilan bedeli de dusuyormu? Mesela 999 tl olan urunu kod ile 111 tl indiriple aldik diyelim ..acaba urunun faturasinda 999 mu yoksa 888 tl mi yazar?

999 tl yazar n11 de

• quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest34000

quote:

Beyler n11 uzerinden kod kullaninca odenecek tutar dusuyor peki urunun fatura ya yazilan bedeli de dusuyormu? Mesela 999 tl olan urunu kod ile 111 tl indiriple aldik diyelim ..acaba urunun faturasinda 999 mu yoksa 888 tl mi yazar?

999 tl yazar n11 de

Kesin degilmi ? Zira sirkete alinacak urun..fatura olayi o yuzden onemli yanlis yapmak istemiyorum

• Ben tv aldım komşu ya indirimli fiyat yazıyor fatura da

• quote:

quote:

quote:

999 tl yazar n11 de

Kesin degilmi ? Zira sirkete alinacak urun..fatura olayi o yuzden onemli yanlis yapmak istemiyorum

birkaç kez başıma geldi.satıcı n11 in yaptığı indirimi(kuponu) kendisi yapmış gibi gösteriyor.yani fatura tutarını indirim çekini düşüp belirliyor.birkaç kez bu şekilde oldu.tamamen satıcının üçkağıtçı olup olmaması ile alakalı bir durum.

• quote:

quote:

quote:

999 tl yazar n11 de

bende bir sürü alışverişim oldu n11 de.hep ilk fiyattan faturalar geldi.sadece en son çamaşır kurutma makinası almıştım o farklı bir fiiyatta geldi.
    yapmış olduğum indirimlerle değil daha da değişik geldi.satıcı artık neyi hesap ettiyse.

• quote:

quote:

quote:

999 tl yazar n11 de

ürün aldığın mağazaya sor bence yazılı olarak. işini grantiye al. ayrıca bu mağaza ismini yaz buradan belki telefonu bilen vardır, daha önce alışveriş yaptıysa.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.