Şimdi Ara

n11.com Fırsatları - Tek Konu * ASUS NEXUS 7 Tablet 399 TL (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.781
Cevap
46
Favori
162.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: balistik81

Banada gelmedi henüz ipad mini. Perşembe günü vermiştim siparişi onaylanmış görünüyor. Bugün yarın kargolanır diye tahmin ediyorum.

Teslimat Bilgileri
    Cumartesi ve Pazar günleri ürünler kargoya verilmez. YOĞUN İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.Yoğunluktan dolayı ürünlerin kargoya verilmesi 7-10 GÜN arasında yapılacaktır.

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

bENDE az önce bir su sebili aldım Kargo ücretsiz 119TL!
    http://www.n11.com/vestel-by-101-su-sebili-P12658213

piyasada 169TL ye var ama 30TL kargosu var bence sıcak fırsat , hele yaz sıcakları gelmeden bir sebil atmak lazım ofise.

bu arada , bu sebil hem vestel oluşu hemde soğuk su haznesinin diğerlerine göre büyük oluşu bence artıdır! bakalım nezaman gelecek ürün :)

Arkadaş yine durumadım. Bir tane de ben aldım. Umarım kullanışlı bişeydir.

• Satın aldığım vestel sebil' in fiyatı 10 saniye sonra 119' dan 139' a çıktı.

PENTA garantili..

Ayrıca kuponlarda yüklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 8 Nisan 2013; 12:15:43 >

la saçmak yerine
    altın hedaye ediyoruz diyeydiniz bari
  • bluetooth kulaklık siparişi vermiştim, müşteri hizmetleri aradı fatura için tc numarası istedi, tlf bilgilerimi güncelledi falan hizmet iyi gibi şimdilik ya bakalım

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Satın aldığım vestel sebil' in fiyatı 10 saniye sonra 119' dan 139' a çıktı.

stoklara göre o fiyata veriliyor demekki o fiyata ayırılan stoklar bitmiş..

• Arkadaşlar site güvenilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    * GUI is for kiddies, CLI is for real men! Türkçe: Grafik arayüz bebeler içindir, erkek adam komut satırı kullanır.
    * It is amusing how Think Different became iSlave at some point.
  • arkadaşlar s3 mini alan varmı bu siteden varsa nekadara ve hangi satıcıdan aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cj

bana hala gelmedi hatta kargoya bile verilmemiş bende perşembe sipariş vermiştim...

Ayni durum bende de var uyuz olmaya basladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiex -- 8 Nisan 2013; 13:52:47 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: texmo

verilen kuponlar 1 aysonra aktif olacak,peki bunların kuulanım suresi 1 aymı? yoksa temmuz 16 ya kadarmı bu durumu anlamadım?

1 ay kullanım süresi.

Orijinalden alıntı: EXUBERT

mode ve kozmetiğe altın veriyor güzel fırsat bugün başlamış ama detayları göremedim

detaylar burda, gayet güzel fırsat, bana da mesaj geldi :)

Kampanya Koşulları

n11.com’da Moda ve Kozmetik kategorilerinden tek seferde sepet tutarı:
    100 - 199 TL arası alışverişlerinizde 0,11 Gr 24 Ayar Külçe Altın,
    200 - 399 TL arası alışverişlerinizde 0,22 Gr 24 Ayar Külçe Altın,
    400 TL ve üzeri alışverişlerinizde 0,66 Gr 24 Ayar Külçe Altın hediye!
    Her sepet tek bir altın kazanımı ile sınırlıdır.
    Külçe Altınınız İstanbul Altın Rafinerisi güvencesi altındadır.
    Altın kazanımı sepete yansıtılan tüm indirim, puan, kupon tutarları düşüldükten sonra ödenecek toplam tutar üzerinden belirlenir.
    Satın aldığınız ürünler elinize ulaştıktan ve sitede "Alışverişi Tamamla" onayı verildikten 30 gün sonra altın hediyesi için hak kazanırsınız. Hediye altınınız, hak kazanımınızdan 15 gün sonra ücretsiz kargo ile tarafınıza yollanacaktır.
    İade durumunda hediye altın hakkınızı kaybedecek olup “kısmı iadeler”de ise, kalan sepet tutarınızın kampanya limitlerinde kalması halinde, sepet tutarına uygun olarak altın hediye edilecektir. İadenin haklı bir sebeple, altın hediyesinin tesliminden sonra gerçekleşmesi halinde ise altının da ilgili ürün ile geri gönderilmesi gerekmektedir.
    Açılışa özel %111 Hediye Kuponu "Her 100 TL alışverişinize 111 TL kupon hediye" kampanyamızın koşulları, bu kampanya için de geçerlidir.
    Detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
    Moda ve Kozmetik kategorisi dışındaki tüm kategoriler ve Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş ürünleri bu kampanya kapsamı dışındadır.
    Kampanya, 08.04.2013 tarihinden 19.04.2013 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
    n11.com, kampanya ile ilgili olarak dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• quote:

mode ve kozmetiğe altın veriyor güzel fırsat bugün başlamış ama detayları göremedim

detayları bende bulamadım altın alış verişine altın hediye ediyor mu emin olamadım

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Benim ipad mini de geldi ama galiba satacağım. İphonu o kadar sevmeme rağmen buna pek ısınmadım. Ciddi alıcı arkadaşlar pm atabilir. Şu an ki satış fiyatının altında bir fiyata verebilirim.

hocam ipad miniye talibim

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

detaylar burda, gayet güzel fırsat, bana da mesaj geldi :)

Kampanya Koşulları

n11.com’da Moda ve Kozmetik kategorilerinden tek seferde sepet tutarı:
    100 - 199 TL arası alışverişlerinizde 0,11 Gr 24 Ayar Külçe Altın,
    200 - 399 TL arası alışverişlerinizde 0,22 Gr 24 Ayar Külçe Altın,
    400 TL ve üzeri alışverişlerinizde 0,66 Gr 24 Ayar Külçe Altın hediye!
    Her sepet tek bir altın kazanımı ile sınırlıdır.
    Külçe Altınınız İstanbul Altın Rafinerisi güvencesi altındadır.
    Altın kazanımı sepete yansıtılan tüm indirim, puan, kupon tutarları düşüldükten sonra ödenecek toplam tutar üzerinden belirlenir.
    Satın aldığınız ürünler elinize ulaştıktan ve sitede "Alışverişi Tamamla" onayı verildikten 30 gün sonra altın hediyesi için hak kazanırsınız. Hediye altınınız, hak kazanımınızdan 15 gün sonra ücretsiz kargo ile tarafınıza yollanacaktır.
    İade durumunda hediye altın hakkınızı kaybedecek olup “kısmı iadeler”de ise, kalan sepet tutarınızın kampanya limitlerinde kalması halinde, sepet tutarına uygun olarak altın hediye edilecektir. İadenin haklı bir sebeple, altın hediyesinin tesliminden sonra gerçekleşmesi halinde ise altının da ilgili ürün ile geri gönderilmesi gerekmektedir.
    Açılışa özel %111 Hediye Kuponu "Her 100 TL alışverişinize 111 TL kupon hediye" kampanyamızın koşulları, bu kampanya için de geçerlidir.
    Detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
    Moda ve Kozmetik kategorisi dışındaki tüm kategoriler ve Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş ürünleri bu kampanya kapsamı dışındadır.
    Kampanya, 08.04.2013 tarihinden 19.04.2013 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
    n11.com, kampanya ile ilgili olarak dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

tesekkürler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.