Şimdi Ara

N Kolay Black Friday Kampanyası (1500/300) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
34
Favori
28.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lpg olan varmı bildiğiniz
    önceden aytemiz kod ile alınıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdilik hem opet alıyorum,kullanırım diye aytemiz uy. da indirdim ama henüz kullanmadım.aytemiz başlığında bi sorun,bilen vardır.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-nin-aytemiz-ile-akaryakit-satmasi--153158380-57

• Amazon sorun olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 10 Kasım 2023; 15:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar n11 uygulamadan 3900 tllik alışveriş yapacağım iade vermiyormu tecrübe eden oldumu

sabah bir alışveriş yaptım böyle görünüyor uygulamada

N Kolay Black Friday Kampanyası (1500/300)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 10 Kasım 2023; 18:38:56 >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri olmaz diyor hocam sadece ilki için geçerli diyor. N Kolay Black Friday Kampanyası (1500/300) 

• N11 de alışveriş yapmak istediğimde meblağ 3150 civarı onay vermiyor. Cüzdana ayda en fazla 1000 tl gönderim yapabilirsiniz uyarısı alıyorum nasıl çözerim bu durumu?

• carissma06 C kullanıcısına yanıt
    Sanırım çözümsüz. N11 posu değişkenlik gösterebilir ise mümkün. Ödeme 3d esnasında pos ne geçiyor bakmak lazım. Aynısı ben kozmetik alışverişi yaptığım bir sitede olmuştu. Alışveriş ama sistemleri bunu cüzdan olarak görüyordu
    Not: bu arada iyiki böyle. Bide böyle olmasa yani alışveriş gerçekleşse iadeniz yatmayacaktı demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 10 Kasım 2023; 22:18:41 >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

vodafone yakıt kart alıp 300tl yattı mı acaba?

• opc_line kullanıcısına yanıt
    Almadım daha hocam ama yatmaması için bir neden yok. Alacağım ama maaşımın yatmasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1gel

Sanırım çözümsüz. N11 posu değişkenlik gösterebilir ise mümkün. Ödeme 3d esnasında pos ne geçiyor bakmak lazım. Aynısı ben kozmetik alışverişi yaptığım bir sitede olmuştu. Alışveriş ama sistemleri bunu cüzdan olarak görüyordu
    Not: bu arada iyiki böyle. Bide böyle olmasa yani alışveriş gerçekleşse iadeniz yatmayacaktı demek.
    Hocam pos şu şekilde gözüküyor.

PARAM/ /N11 ONLINE ALIS firmasinda 3151 TL tutarinda islem denenmis ve onay almamistir. Dijital Cuzdanlara son 30 gun icerisinde toplam 1000 TL gonderim yapabilirsiniz B002

• carissma06 C kullanıcısına yanıt
    Ok işte param cüzdan olarak görüyor.

• opc_line kullanıcısına yanıt

Ödül 11 Aralık'ta harcamanın yapıldığı sanal karta yüklenecektir. Böyle bir şart var kampanya detaylarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zümr56 -- 10 Kasım 2023; 22:21:19 >
  • quote:

Ok işte param cüzdan olarak görüyor.
    Aynen onu farkettim fakat n11 in cüzdanı yok. 3d kodu girerken sağ üstte Aktifbank logosu çıktı. Fakat n11 ön ödemeli kartlarda param pos u kullanıyor sıkıntı bundan. Çözülür mü bilmem.

• quote:

Tabii böyle olması iyi hocam dediğiniz gibi yatmayacaktı iade ödeme gerçekleşse.

• N11 sorunu devam ediyor mu arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanal kartın qr ile yapılan harcamalar dahil değil mi bu kampanyada yoksa İnternet üzerinden yapilan harcamalar mi dahil

• kampanya şartlarındaki "ilk" alışverişten kasıt daha önce bu kartın hiç kullanılmamış olması gerektiği anlamına geliyor?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.