Şimdi Ara

Mythic Dungeon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dungeon Finder gibi girilmiyor Mythic Dungeon tam olarak nasıl girebiliyoruz. Raid costom dan bir grup bulup giriyoruz

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Girişinden giriceksin grup bulup

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesarean

Dungeon Finder gibi girilmiyor Mythic Dungeon tam olarak nasıl girebiliyoruz. Raid costom dan bir grup bulup giriyoruz

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

maalesef pazardan adam arama sistemi ile şunu da bi otomatik yapamadılar gitti 3-5 ilvl ın lafını yapan bebekler dolu
  • Premade group ta dungeons i seciceksin. Ama 685 ilvl a sahip item atmasına rağmen en az 685 itemlevel in olmadan almıyorlar. Vallahi 700 ilvl la almıyorlar beni :D

Yani kendin kurman gerekli. Girişi de manuel portal kapısından gireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valor sistemi geldiği için herkes seçmece adam ile girecektir.Şahsen ben kurarsam eğer 710+ alırım ki hızlıca bitiriyim.Onun için bir guild bul yada arkadaş grubunla yap.
  • mesela ben 700 üm ama 734 min ilvl arıyorum neden mi çok yorulmamak için
  • ÇArşıdan adam toplayıp girdigin halde bile eziyet olabilen dungeon sistemi :) Hele Alliance oynuyorsan LFR de bile horde a göre 2 kat bekleme sırası var. Mythic için adam bulmayı siz düşünün :) horde olunca Fail olsa bile hızlıca adam bulabildigin için SAğlam adamlara denk gelip hızlı ve sorunsuzca bitiriliyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    2 yıl önce açıldı
    Adventure Quest Worlds
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.