Şirket uzantılı bir mail adresi almak ve basit bir web sitesi yapmak amacıyla mynet proservisten bir domain adı satın aldım. Açıkcası ben bu işlerden hiç anlamam, terimleri hiç bilmem, bunu alır almaz hemen kolayca mail adreslerimi tanıtır ve basitçe hazır sitelerinden birini uygularım diye düşünüyordum ancak şöyle bir mail aldım ;
Servis Yönetimi şifrenizle, Mynet üyelik şifreniz aynı olarak belirlenmiştir. Lütfen en kısa zamanda Servis Yönetimi'ne gidip şifrenizi değiştiriniz.
Web sitenizin yayına açılması ve E-mail servisinizin aktif hale gelmesi için Alan Adı sunucularınızın Mynet sunucularını göstermesi gerekmektedir. Lütfen alan adınızın bulunduğu servis sağlayıcı ile iletişime geçerek alan adı sunucu kaydınızda aşağıdaki değişikliklerin yapılmasını isteyin. Alan adı sunucularınızın bağlı bulunduğu organizasyonun transfer işlemini gerçekleştirdiğinden emin olun.
Alan adını transfer etmem gerekiyormuş.İnanın ben hiç birşey anlamadım.Bunu nasıl yapacağım? Alan adımın bulunduğu servis sağlayıcı kimdir? nasıl iletişime geçeceğim? kafam çok karıştı arkadaşlar, lütfen çok rica ediyorum yardım edin.