Şimdi Ara

MYLESKENN DETAYLI SINAV ANALİZİ(2018 3k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle empero ile başlayan bir adam var takmayın onu Aykut Kocaman profil fotoğrafı var geçen sene bana 7-8k diyordu beklediğimden 2 ayt yanlışım fazla geldi buna rağmen 3488 geldi

Türkçe
    ———————
    Kesinlikle ama kesinlikle geçen seneden zordu hem paragraf hem dilbilgisi anlamında bana kalırsa sınavın en zor kısmı da yine türkçeydi

Mat
    —————-
    Geçen sene 32 doğru 8 boş yapmıştım yetiştirememiştim bugün hepsini yaptım emin gibiyim ama bundaki en büyük sebep kazandığım için rahat rahat çözdüm soruları ve sosyalde falan düşünmeden işaretlediğim için zaman sıkıntım yoktu bana kalırsa zorluk açısından geçen seneden kolaydı daha kısa sorular vardı

Sosyal
    ————-
    Çok can yakacak tarihteki çelişkili sorular olsun coğrafyadaki haritalı sorular dinde de sağlam bir soru vardı o yüzden ortada baya bir karışıklık var netler beklenilenden düşük gelebilir

Fen
    —————
    Geçen seneden kesinlikle kolaydı çelişkili 1 2 tane soru vardı

Not:Geçen sene bizler düşmanımızın kim olduğunu bilmiyorduk bu sene herkes yeni nesil diye dolaşıyordu bunun sonuçları etkileyeceğini düşünüyorum

Sonuç:Tyt geçen seneye benzerdi mattan kısıp Türkçeye vermişler garip katsayılar vermek istemiyorum ama bana kalırsa tyt sıralamaları geçen seneden biraz kötü gelecek 10k için konuşuyorum sadece 1.05 tardı bir şeyler çarpmak mantıklı olacaktır 5000 olan geçen sene 5200 5300 civarı bir şey olur kanımca

ÇOK ÖNEMLİ:Alta görsel olarak geçen seneki sonucumu paylaşıyorum burdan tyt nin ne kadar önemsiz olduğunu asıl olanın ayt olduğunun farkına varabilirsiniz önemli olan yarın gireceğiniz heybetli sınav olan AYT
    MYLESKENN DETAYLI SINAV ANALİZİ(2018 3k)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu adamı sakın ciddiye almayın sene boyu "ben EGE TIPLI MYLESKENN abiniz", şeklinde konular açıp sizinle dalga geçti. Ayrıca insanların ailevi değerlerine de hiç düşünmeden küfür edebilen birisidir.

• arkadaş "çelişkili soru" nedir ben anlamıyorum.

soru çelişkili olmaz. soru olsa olsa çeldirici olur.
  • Biri geçen yılın trolü diğeri de kardeşi galiba. nesilden nesile her sene birisi trollüyor.Dikkate almayın

• Hocam aytde hiç biyo ve kimyayı önceden fullemişmiydiniz

• Hocam okul nasıl gidiyor?
    Yazın konuşmuştuk pişmanlık var mı az da olsa?

• Bu şahsiyeti ciddiye almayın geçen sene bana 25 k diyodu 10k geldi sallayın bu vasıfsızı bunun yüzünden yaz tatilim çok kötü geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.