Şimdi Ara

myko dandik !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MYKO DA DC OLDUM CHARIM ALLAHA SUKUR BIR HAFTADIR IN USE HADI başkası oynuyo desek eleman gece gündüz herhalde myko çokk saçma bi düzen çoook ucuz ama dandik

• quote:

Orjinalden alıntı: gelenmustafa

MYKO DA DC OLDUM CHARIM ALLAHA SUKUR BIR HAFTADIR IN USE HADI başkası oynuyo desek eleman gece gündüz herhalde myko çokk saçma bi düzen çoook ucuz ama dandik

o bende de oldu ama sonradan geçti myko cok dandik demişsin usko lan kıyasla hangisi da ii!usko da küfür hack dupe lag coookkk burda onlar hiççç yooookkk...

• ya serverlar bomboş şunu merak ediyom 50 60 kişiyle cz mi olur serverlar bomboş ve odin en eski diolar ama şu an odin en ıssız server kalabalık seviyesi süper az..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtuzel

quote:

MYKO DA DC OLDUM CHARIM ALLAHA SUKUR BIR HAFTADIR IN USE HADI başkası oynuyo desek eleman gece gündüz herhalde myko çokk saçma bi düzen çoook ucuz ama dandik

o bende de oldu ama sonradan geçti myko cok dandik demişsin usko lan kıyasla hangisi da ii!usko da küfür hack dupe lag coookkk burda onlar hiççç yooookkk...

e abi tabi olmaz onda lag dupe vs onun oynayanı coook az bende bi ara odin de oynuodum adam yoq kasmaya ya görmedim böle bişi bide dupe olmaz olurmu yaa bi adam 4 tane chitin bow satıodu moradonda

• Kardeş sen 1 tane adam görmüşsün ben hergün usko da en az 100 tane dupe ci adam görüom ben ce kısa sürede ya usko bi reform yapcak ya da myko dolup taşcak bunun olmaması için de usko nun bi reform yapması lasımm Bence myko da başlayıp kısa sürede en ii olmak cazip bi fikr
  • usko reform yapcak
    bekleyin . . .
  • YA ÖYLE DİYORSUNUZ DA BENCE USKO MYKO YA 5 ÇAKAR MYKO NUNU BAGLANTI BERBAT DUPE TE VAR HİÇ YOK DEMEYİN YAKINDA SERVERLAR DOLUNCA ORASIDA ÖLE OLCAK MERAK ETMEYİN GÜZEL DEGİL MYKO
  • işte bu yanınıza çok sinirleniorum kaç kere anlkatıldı bu konu tp den geçerken dc olursan char oyunda gözükür we sadece serwer resetlendiğinde düzelir ama biz kaç kez anlattık nasıl düşürebileceğinizi tekrar sölüorum oyunda gösterdiği zaman

OK tuşuna basın 1 dk falan beklein Alt+F4 yapın tekrar girin hep bu yöntemi deneyin

sen kendi salaklığına yapoamıorsun ondan sonra MYKO berbat MYKO iğrenç konuşuorsun..
  • quote:

ya serverlar bomboş şunu merak ediyom 50 60 kişiyle cz mi olur serverlar bomboş ve odin en eski diolar ama şu an odin en ıssız server kalabalık seviyesi süper az..

• quote:

Orjinalden alıntı: Rojitan

quote:

ya serverlar bomboş şunu merak ediyom 50 60 kişiyle cz mi olur serverlar bomboş ve odin en eski diolar ama şu an odin en ıssız server kalabalık seviyesi süper az..

• japko'da öyle tek çok boş 40 ytaptım ama bomboş ondan sonra tek başıma kasmak ölüm sadece 55+ adamları görüyorum onlarda partilerine almıyorlar öff usko'ya geri dönecem mecbur
  • NİE GÜLÜYORSUNUZ Kİ COCUGA DOGRU DİYOR MYKO ISSIZ ADA GİBİ BİR ŞEY...
  • Ya USKO ne zaman reform yapacak?HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • bırakın gülsünler bakalım sıfırdan başlasınlarda görelim nası kasılıyo o kadar afedersiniz saf insan arasında adama tp dion o ne dio ya böle oyun mu olur myko dandik dandik kabul edin
  • quote:

bırakın gülsünler bakalım sıfırdan başlasınlarda görelim nası kasılıyo o kadar afedersiniz saf insan arasında adama tp dion o ne dio ya böle oyun mu olur myko dandik dandik kabul edin

uskoya gelde gor burda konusmak basıt tabe
  • Çok bilme sen.Mykonun neresi dandik.Uskodan Mykoya geçtim 1 ay önce.İyikide geçtim.Mykoya laf etme bakalım.Myko ıssız demişsiniz hiçde değil bikere.Burada arkadaşlıklar daha sıkı.Parti bulmakta o kadar zor deil.Piyasada öyle +8 shardlar iron bowlar kaynamıyo.Hile yok,küfür yok..İster kendin kas ister partide kas..Piyasa çok ucuz dün aldım +3 mirage 6m.Chitin sheller 10-15 m.Complate mage armorlar 5-6 m.1000 Hp kağıtları dün 700k ya gördüm merchantta..Ama para kasmakta kolay deil o kadar.Çünkü dupeciler yok!..Zaten sende çıkardığın iyi bi itemi piyasaya göre satçan pahalı satamazsın..Bağlantıda kötü deil.Onun çaresini buldum ben..256 lık bağlantımla çatır çatır oynuyorum.Hatta Uskodan daha az lag var desem yeri..Tek sorun Moradondan Lufersona Tp kapısından geçerken char askıda kalıyor.Bilip bilmeden konuşmayın bizde mykoya ilk başladığımızda çaresini bilmiyorduk.Okursanız öğrenirsiniz biraz araştırın..Tp olurken geçmeyince oyundan çıkıyorsun.Oyuna girdiginde Account in use diyor..Ok diyorsun ve altf4 çekiyorsun..2inci girişindede aynı durum olursa bidaha altf4.3üncüde kesin giriyor..Kızdırmayın beni..Myko tek kelimeyle süper..Ama bu yazdıklarımdan etkilenmeyin ha..Zaten gün geçtikçe kalabalıklaşıyor.Buranında Usko gibi *** çıkmasın...Ne demişler.Nerde çokluk.....

FoReVeR Myko !!!

• arkadasım sana katılıyorum totamic spear ı 2 chıtın a verdım myko da ıtem degerıne gıdıo ve en guselı abbys gem 150k
  • en azından myko da hiç yoktan ban yemeyiz heralde ben geliyorum myko ya (uskoyada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 8 Kasım 2005, 11:33:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

en azından myko da hiç yoktan ban yemeyiz heralde ben geliyorum myko ya (uskoyada )

BAN YEMEMENİZİN SEBEBİ OYUNA GİREMEMENİZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.