Şimdi Ara

MYKO ACILMIYO JAPKOYA UYE OLUNMUYO YARDIM PLS !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BEN MYKO YU INDIRDIM ONCE UYE OLDM Bİ PENCERE ACILDI ORDAN ID SIFREYI GIRDIM LAUNCHER ACILDI STARTA BASTIM 15DK BEKLEDIKTEN SONRA HACKSHILED BASLIGIYLA HICBISEY YAZMAYAN BI EROR VERDI !

GELELIM JAPKOYA JAPKOYLA ILGILI SIMDIYE KADAR O KADAR COK TOPİC ACILDI HEPSINI OKUDUM NERDEYSE AMA HEPSI UYE OLMAK ICIN AYNI ADRESI VERIYO VE O ADRESTEN UYE OLUNCA AKTIVASYON MAILI FLAN GELMIYO NERDEYSE 15 KERE FLAN EMAIL ACIP TEKRAR TEKRAR UYE OLMUSUMDUR BI TURLU MAIL GELMIYO !!! OFF

BU YUZDEN BANA USKODAN BASKASI YARAMIYO !!!

AYRICA FLOOD KORUMASI NE DEMEK??

• yaw 2000 kısı okumus bırı cevap vermemıs cus yaa
  • 2350 kişi okumuş 0 cvp bune yahu
  • dimi ya uf biri bile cvp vermıyo hay ben boyle forumun ta ......
  • Bende Bilsem
  • bak dostum sorun bi çok şeyden kaynaklanabilir patchleri mi yükleyemedin acaba ...?
  • mykoyu yükledigin klasörde server.ini dosyasi var onu ac, patch en son 1309 du sanirim onu 1307 veya 1308 yap yeniden patchlesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Hacklendim Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • myko da oynamanı özellikle tavsiye ederim 1 yıl öncesi orda oynadım arkadaslar geçirdi usko ya myko da o dönemde ne lag vardı ne küfür vardı ne no-pre olayı vardı tek tık giriyordun hala da öyle olması lazım ordaki insanlar cok seviyeli idi ler usko ya göre daglar kadar fark var yani...

usko nun böyle oldugunu bilseydim kesinlik le gecmezdim usko ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exa_ -- 27 Ağustos 2006; 20:59:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.