Şimdi Ara

MYİYO İle Anket Doldurarak Para Kazanma Ve Referanslardan Kazanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.myiyo.com/?ref=221392610

    Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor.

    Fikriniz myiyo için değerlidir! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.. Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır. Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır. 10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 60 TL civarı.

    Aşağıdaki ülkelere yerel dillerde anketler göndermektedir.

    Türkiye, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Polonya, Litvanya

    Kayıt olduğunuzda, e-posta adresiniz doğrulandıysa ve profilinizi doldurduysanız anketlere davet edilmek için bir engel kalmamış demektir. Yeni bir anket mevcut olduğunda size e-posta gönderilecek. Giriş yaptıysanız anketler listesini “Anketler” bölümünde görebilirsiniz.

    En önemlisi de gelen her referanstan 500 puan alıyorsunuz ve bu 0,5 euroya tekabül ediyor.

    Verilen emek dolayısı ile referans linkimi paylaşayım yakında ödeme alınca kanıtları da atacağım.

    https://www.myiyo.com/?ref=221392610







  • Arkadaşlar forum sitelerine üye olup verilen sitelerden üye toplamak yeterli. Vakit kaybı da değil. Kazanmaz diye bir şey yok. Biraz emek biraz takip etmek.
    Yazdığım siteler gerçekten kazandıran siteler. Üye topla, Anket doldur, Reklam izle bu kadar. Sonrası geliyor. Clixsense 2. sırada olana bende önce kim uğraşacak bekle bekle gelmez diye düşünmüştüm fakat anket geliyor reklam gitgide fazlalaşıyor üyelerden de kazanıyorsun. Çok kazaçlı bir sistem özellikle tavsiye ediyorum. Kazanmak istiyorum diyorsan bu sitelere kayıt ol. Gerisi geliyor. Aylık kazancım sadece bu 7 siteden toplam 500-600 TL buluyor. qassa sistemine 4 ay oldu kayıt olalı ve toplam kazancım 750 TL ve direk banka hesabına havale. Clixsense aman uğraşmaya gerek yok dediğim sistem. Öle dğilmiş. Referanslardan reklamlardan anketlerden oyundan sadece 5 günde 8 usd kazandım. 3 ödeme aldım toplam kazancım 2 ayda 90 usd. Napolyondan 1 defa kazandım 100 tl. Diğerlerine yeni başladım Paralarım birikti çok yakında onları da çekeceğim.

    1 -https://www.qassa.com.tr/7440

    2 -http://csl.ink/eHV

    3 -https://www.myiyo.com/?ref=271123839




  • http://www.xticaret.com/xticaret/?12_87585

    Eğer gerçekten anketten para kazanın ordan burdan para kazanın laflarından sıkıldıysanız .
    gerçekten para kazanmak istiyorsanız . vermiş olduğum linke tıklayın ve sayfamızı inceleyin.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?12_87585
  • ertu_3496@hotmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar internette para kazanmak için en güvenilir site clixsense clixsensede anket yaparak,reklam tıklama,offers görevi yaparak,ve task yaparak en çok kazandıran task yaparak günde 50 dolar kazanan var parakazanmak mümkün üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler
    ben 4 ödememi aldım

    http://www.clixsense.com/?6247907

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten Para Kazanmak İstiyorsanız Mutlaka Okumalısınız http://www.xticaret.com/xticaret/?2011_95763

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar internette para kazanmak için en güvenilir site clixsense clixsensede anket yaparak,reklam tıklama,offers görevi yaparak,ve task yaparak en çok kazandıran task yaparak günde 50 dolar kazanan var parakazanmak mümkün üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler
    ben 6 ödememi aldım

    http://www.clixsense.com/?6247907
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.