Şimdi Ara

mydomain.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alalı ve yönlendireli 5 saat oldu hala açılmadı..
    Yani nameserver lar mı yönlenmiyor ne oluyor hiç bişey anlamadım.DNS leri yazdım.hostun cpanelindende tanıttım ve ekledim.birbirlerini görmeleri lazım..

Domain=mydomain.com dan aldım.Kredi kartıyla.Yönlendirme filan yapamıyorum.Yönlendirme adersine yazıyorum fakat hata sayfası açılıyo siteye girmek istediğimde.

Host=awardspace den hostu nameserver ları yönlendirmeyi denedim.hala yönlenmedi.Ne yapmam gerek.Name server ları kaydettirdikten sonra domainin yönlendirme adresine bişey yazmamız gerekiyor mu acaba?

• ya ben de para ile domainimi aldım sonrada awardspace den alan aldım yonlendirdim amawww.siteadi.com/ornek.html adresini acmıor sadecewww.siteadi.com u acıor :( bun da bi gariplik yok mu? ben site içinde o ornek.html e link verirken uzun uzun awardın verdigi subdomainli adresinimi yazcam simdi :( yoksawww.siteadi.com/ornek.html cıkması için beklemem mi lazım:( yardım lutfennn :(

• Domain=mydomain.com dan aldım.Kredi kartıyla.Yönlendirme filan yapamıyorum.Yönlendirme adersine yazıyorum fakat hata sayfası açılıyo siteye girmek istediğimde. ---

Bunları yapman gerekmiyor sanırım. Domaini aldıgın yere giriyorsun. KONTROL panelinden NS ayarlarına giriyorsun ve :

1. ye ns1.awardspace.com (sanırım boyleydi NS lerini awardspace sana vermistir yada sitede vardır)
    2. ye ns2.awardspace.com yazıp kaydediyorsun. 24-48 saat icinde siten awrdspace hesabına yonlenmis oluyor.

2. arkadasın sorusuna gelince awardspace paralı domainlere host hizmeti veriyor sanırım ve sitende FTP ile attıgın dosya ornek.hmtl isewww.domainin.com/ornek.html yazınca acılması lazım . acılmıyorsa dosyanın uzantısının HTML mi HTM mi olduguna bak.
    ya da direk o klasor acılsın diyorsan dosyayı birde DEFAULT olarak adlandır ve oyle dene.

Kolay gelsin...

• Awardspace'nin veya başka bir hostun DNS ini dns update ediyosunuz mydomain.com'a
    Yönlendirme yerine bişey yazmıyosunuz.DNS ler 5 saate kadar yönleniyor..Biras daha uzun sürebilir.Sonra domaine tıkladığınızda awardspace in anasayfası açılıyosa yönlenmiş demektir.şimdi geldi anadizine bi index atmaya.İnedxinizi atıp sitenizin dosyalarınıda atıp sitenizi kullanabilirsiniz.Eğer bi sitedeki sayfaya yönlendirmek istiyorsanız sayfa veremessiniz.örnek.html dosyasını örnek dizini oluşturup onun içine atın ve adını da index.html olarak değiştirin.mydomain.com daki hesabınızın yönlendirme bölümüne de dizin verirseniz yönlenir.maskeli yönlendirmeyi seçin.vewww....com/ornek/ yazdığınızda o gider direk örneğin içindeki index.html dosyasını bulur ve açar..

İyi günler.Soru sormak bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Kolay Gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sunucuservisi.com
    4 ay önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    6 yıl önce açıldı
    https://www.ersinoutdoor.com/
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.