Şimdi Ara

My phone explorer alternatifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 620 aldım.Eski SE w810i telefonumu myphoneexplorer programıyla pcden editleyebiliyordum oldukça pratikti, android destekli ama Windows phone desteği yok.
    PCde çalışacak böyle bir program var mı?

• WPde alternatif diye birşey yoktur hatta mevcut olan bile doğru düzgün çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

WPde alternatif diye birşey yoktur hatta mevcut olan bile doğru düzgün çalışmaz

Tabi tabi, bu kadar insan da ekşın olsun diye takılıyor bu telefonla.. Bi ara windowsphone.com'a girer sen olur mu, biraz ufkun açılsın dilerim olsun market hakkında

Konuyu açan kardeşim, ihtiyacım olmadığı için öyle Bi programa hiç bakmadım ama biraz sabret 1 haftaya w10 beta çıkar, bilgisayardan tam kontrol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • airdrive

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 da daha tümleşik çalışacak, mesaj vb şeyleri pc den yönetebileceğiz. Şu anki durumda Windows 8 ve Windosw Phone 8 ikilisiyle tema, wifi, internet explorer ve bazı basit ayarlar pc ile senkron çalışıyor. Windows 10 da durum çok değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

WPde alternatif diye birşey yoktur hatta mevcut olan bile doğru düzgün çalışmaz

Tabi tabi, bu kadar insan da ekşın olsun diye takılıyor bu telefonla.. Bi ara windowsphone.com'a girer sen olur mu, biraz ufkun açılsın dilerim olsun market hakkında

Konuyu açan kardeşim, ihtiyacım olmadığı için öyle Bi programa hiç bakmadım ama biraz sabret 1 haftaya w10 beta çıkar, bilgisayardan tam kontrol

Gerçekten çoğu zaman aksiyon/aksiyom olarak takıldığınızı düşünüyorum
  • Windows Phone Masaüstü'nü tavsiye ederim. WP kullanıyorsanız olmazsa olmaz derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler önerleri inceliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.