Şimdi Ara

MY BRUTE'da hayvanlı karakter yaratmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    mybrute'da hile yapmak kolay değil. hatta neredeyse mümkün değil. ya sürekli olarak modem resetleyerek yeni pupil yaratacaksınız, ya da sürekli olarak proxy değiştireceksiniz. ikisi de vakit alıyor.

    ama oyuna iyi bir karakterle başlamak her şeyi çok değiştiriyor. bir kaç gündür internette dolaşan bir hileyi -aslında hile denemez- sizinle paylaşmak istiyorum.

    ayı sahibi olma şansını arttırmak için ayı sahibi olan bir öğretmeniniz olması lazım. hatta birden fazla hayvanı olan bir öğretmen ile ayı sahibi olmayı neredeyse garantiliyorsunuz. ayı sahibi olan bir hocanın öğrencisi olduktan sonra, 4. levele kadar kasıyorsunuz ve ayı geliyor. genelde bu aralıkta geliyor. ben bir kaç değişik öğretmenle bir kaç deneme yaptım ve genelde başarılı oldum. örnek bir öğretmen:

    http://chooooosse-an.mybrute.com/







  • tamamen saçmalık ayı çkması sadece şansla alakalı bi şey karakterinizin ileride ayı sahibi olup olamıcağını öğrenmek için daha basit bi yöntem warhttp://brutetools.netii.net/english/inventaire.php bu siteye girip karakterin kaç lvlde hangi donanımlara hangi hayvana sahip olacağı gözüküo bakarsınız ayı warsa şansınıza wardır




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.