Şimdi Ara

MW3 Hardened Edition [Elite Xbox Live ve PSN'de!][Bilgilendirme!] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
1
Favori
13.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN MSJ ATTİM GERİ DONUS YAPTİLAR EMAİL ATTİLAR TOPLAM 27 GUN İS GUNUNDE GELMESSE BİZ TAKİP EDİCEZ DİYE MSJ ATTİLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser.ka

BEN MSJ ATTİM GERİ DONUS YAPTİLAR EMAİL ATTİLAR TOPLAM 27 GUN İS GUNUNDE GELMESSE BİZ TAKİP EDİCEZ DİYE MSJ ATTİLAR

Teşekkürler bilgi için daha 27 gün olmasına 17 gün var :) O zamana kadar gelir diye düşünüyorum.
  • İNŞALLAH GELİR
  • quote:

İNŞALLAH GELİR

Bu arada sipariş geçmişime baktım The Hut tan almış olduğum son iki oyun 9 günde gelirken sipariş ettiğim Call Of Duty Headset 13 günde gelmiş.

Ümidi kesmeyelim:)
  • insallah gelir bekliyoruz araya bayram girmeseydi buyuk bir ihtimal daha once gelirdi
  • quote:

insallah gelir bekliyoruz araya bayram girmeseydi buyuk bir ihtimal daha once gelirdi

Sizin sipariş normal versiyon mu bilmiyorum ama araya bayram girmese cesaret edip Hardened Edition veremezdim. Gümrük limiti bayramda artıyor diye sipariş ettim :) Umarım yakın zamanda gelir bir iki güne kadar
  • İNŞALLAH GELİRDE BEN PTT ÇALIŞAN POSTACI ARKADAŞIM VAR KONUSTUM BANA DEDİDKİ BAZEN ÜRÜNLERİ ÇALANLAR OLUYORMUŞ SONUÇTA TAKİPSİZ ÜRÜN OLDUĞU İÇİN YAPAN ÇOK OLUYORMUŞ BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ İNŞALLAH
  • quote:

İNŞALLAH GELİRDE BEN PTT ÇALIŞAN POSTACI ARKADAŞIM VAR KONUSTUM BANA DEDİDKİ BAZEN ÜRÜNLERİ ÇALANLAR OLUYORMUŞ SONUÇTA TAKİPSİZ ÜRÜN OLDUĞU İÇİN YAPAN ÇOK OLUYORMUŞ BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ İNŞALLAH

Ben hediye paket yaptırtmıştım. Öyle birşey olmaz umarım.
  • quote:

BEN MSJ ATTİM GERİ DONUS YAPTİLAR EMAİL ATTİLAR TOPLAM 27 GUN İS GUNUNDE GELMESSE BİZ TAKİP EDİCEZ DİYE MSJ ATTİLAR

Eğer 27 güne gelmezse nasıl bir prosedür izliyorlar, bilgi verdiler mi?
  • Bugün Maltepe Posta Dağıtım merkezini aradım adres ve ismimden gönderiyi sorgulamaları için dağıtımcınıza sorun o takibini yapıyor dediler.

Buraya gelen postacı ile tanışığım oda merkezi arayın barkodu söyleyin nerede olduğu anlaşılır diyor. Yani takipli postayı kastediyor.

İstanbul geneli merkezi ilk dağıtım noktası olan bir yer var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 24 Kasım 2011; 11:45:52 >
  • Hi Serkan,

Thanks for getting in touch to let us know your order has not arrived.

This was sent to you on 06/11/2011 and delivery usually takes 21 days.

If you have not received this by 27/11/2011 please get in touch, so we can then start to trace this for you.

If you have any further questions, please feel free to contact me

Thanks again for getting in touch.

Kind Regards,

Billie GÖNDERİLEN MSJ BU 27 KADAR ULAŞMAZSA TEKRAR İLETİŞİME GEÇİN DEDİLER ARKADAŞA SORDUM ŞAYET KARGO BULUNAMAZSA TEKRAR YOLLARLAR DEDİ ARKADAŞ
  • Bugün Maltepe dağıtımdan gelen kişi merkezde bekleyen bir hediye paketli ürün görmediğini iletti

Sanırım pazartesi günü bende mail yazıcam
  • AYNEN TIDUS OYUN ÇIKALI KAÇ GUN OLDU BİZİM OYUN HALEN GELİCEK BUNDAN SONRA HAYATTA YURT DISINDAN OYUN VS BASKA BIR SEY ALMAM ZATEN BU İLKTİ VE SON OLUCAK BENİMDE ŞANSIM İŞTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Bugün Maltepe dağıtımdan gelen kişi merkezde bekleyen bir hediye paketli ürün görmediğini iletti

Sanırım pazartesi günü bende mail yazıcam

Arkadaşlar bugün gelen kişiye telefon numaramı ve bilgilerimi bıraktım araştırması için.

Az önce oyunum geldi. An itibariyle çok mutluyum.

Size tavsiyem yaşadığınız semtin bağlı bulunduğu PTT dağıtım bürosunu arayarak size gelen kişiyi öğrenin, veya adresinize paket var mı teyit edin.

Benim posta şirket adresine geldiği için buraya gelen görevliler belli, adreste belli yani adresin şaşması gibi bir olasılık az. Sizin adres ev ise daha çok dikkat etmek gerekebilir.

Biraz üzerine düşerseniz sizinkininde elinizde olacağına inanıyorum

• TİDUS BU ARADA HAYİRLİ OLSUN PTT DAGİTİM BUROSUNUN NUMARASİ KAC ACABA BENDE BİLGİLERİMİ VERİYİM
  • quote:

TİDUS BU ARADA HAYİRLİ OLSUN PTT DAGİTİM BUROSUNUN NUMARASİ KAC ACABA BENDE BİLGİLERİMİ VERİYİM

Teşekkür ederim.

Ben küçükyalıda olduğum için dağıtım bürosu Maltepe'ymiş. Aradım oranın numarasını verdiler.

PTT nin sitesinde en yakın şubeler kısmından sizin semtin bulunduğu ptt ye dağıtım yerini sorabilirsiniz.

Yalnız bana şubeden dağıtımcı ile konuşmanız lazım o yüzden sabah 9 da arayın dediler. Dağıtımcı çıkmadan sizde erkenden arayın o yüzden çıkmadan önce araştırsınlar sizin paket var mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 24 Kasım 2011; 17:05:22 >
  • EYW SAGOLASİN
  • HALEN OYUN GELMEDİ 20 GUN OLDU NE OLUCAK BAKALİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HALEN OYUN GELMEDİ 20 GUN OLDU NE OLUCAK BAKALİM

Dostum senin oyunun kaybolmus olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.