Şimdi Ara

MW3 'Disc read error' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna başladım, biraz ilerledim, böyle 3-5 helikopter indirdim, yeni bölüme geçerken oyundan attı bu hatayı verdi =/ Oyun orjinal, sistemim falanda yetiyor ama hep aynı yerde atıyor oyundan =/ Var mı çözümü bilen ?

http://imageshack.us/photo/my-images/695/fsdfsx.jpg/

• Verdigi hata harddiscindeki problemden kaynaklanabilir,hdd ye checkdisc yap istersen,oyunun yuklu oldugu sectorlerden biri veya bazilari bozulmus olabilir.
  • Aynı sorun bendede var.Oyuna girdiğim anda Activison logosu geldiği gibi atıyor.Yardım edin lütfen...
  • +++
  • HD Tune programını indirip,Healt sekmesinin resmini koyarsanız;HDD'nizde oluşması muhtemel hataları inceleyebiliriz ki Orijinal oyun,yeterli sistem ve hepsinden öte oyunun bir yere kadar çalışıp,sonrasında bu hatayı vermesi donanımsal bir arıza gibi duruyor.HDD'nizde Bad Sector oluşmuş olabilir.
  • Benimkinde save bile yok daha oyunu açtığım gibi hatayı alıyorum.Yinede programı deneyip resim koyuyorum.Umarım yardımcı olabilirsiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

Benimkinde save bile yok daha oyunu açtığım gibi hatayı alıyorum.Yinede programı deneyip resim koyuyorum.Umarım yardımcı olabilirsiniz. :)

HDD sağlıklı.Bad Sector kaynaklı Disk Okumama hatası olmadığını böylece anlamış olduk.Orijinal oyunda da karşılaşılan bir sorun olduğununa,sistem gereksinimleri de yeterli olduğuna göre çemberi iyice daralttık.Sorun muhtemelen oyunu yükleme sırasında oluşuyor
    Oyunu silip,Steam hesabınızdan indirerek tekrar yüklemeyi deneyin,büyük olasılıkla çözüm olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun yükleme esnasında bir sorun olmadı bende.Belki eksik yüklemiş olabilir bilemem ama görünene göre sorunsuz bir şekilde yükledim.Önceki cd de startup dosyasında takılı kalıyordu ama cd'yi değiştirince rahat yükledim.Şimdi de dediğim gibi bu hata ortaya çıkıyor.
  • Oyunum maalesef korsan.Orjinal almayı planlıyordum ama 160 TL olduğunu görünce vazgeçtim.Oyunu silip yükledim C'ye de D'ye de kurdum ama sorun düzelmiyor.
  • quote:

Oyunum maalesef korsan.Orjinal almayı planlıyordum ama 160 TL olduğunu görünce vazgeçtim.Oyunu silip yükledim C'ye de D'ye de kurdum ama sorun düzelmiyor.

Orijinal CD'lerde de görülen bir hata bu,hatta Xbox'ta bile bu sorunla karşılaşılmış.Xbox için fix yayınlanmış bu olay üzerine.Orijinal oyun kullanıcıları için,dediğim yöntem muhtemelen çözüm olacaktır fakat şimdilik korsan oyun için yapılacak birşey yok gibi.
  • Sorunu çözdüm.İlk önce oyunu PC'de hiç bir eser kalmayacak şekilde sildim sonra CD'den tekrar yükledim tek tek atarak ve sorunu çözdüm.1.Bölümden başladım umarım ilerleyen ellerde hata vermez.
  • quote:

Sorunu çözdüm.İlk önce oyunu PC'de hiç bir eser kalmayacak şekilde sildim sonra CD'den tekrar yükledim tek tek atarak ve sorunu çözdüm.1.Bölümden başladım umarım ilerleyen ellerde hata vermez.

Tek tek atarak derken?
  • 4 cd idi hepsi 4 gb lık rarlar ondan tek tek attım bi klasöre :) Ve sonunda çok şükür oyunu bitirdim.Sorun falan kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 30 Kasım 2011; 22:01:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.