Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MW3-Black Ops 6 (Vault Edition) Satın Al 28 Kasım 2024 21:41 1 1 MW3-Black Ops 6 (Vault Edition) Mw3 ü çok severek epey uzun sürelerde oynadım neredeyse tüm sezonları satın aldım, bo6 ıda özenerek aldım ama pek sarmadı mw3 ten sonra, satmaya karar verdim. Mail adresini şifresini vs değiştirip temelli üzerinize alabilirsiniz hesabıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MW3-Black Ops 6 (Vault Edition) Assasins Creed Valhalla (PS4-PS5) Kutulu Yalnızca 2 Hafta Kullanılmış PS5+Sony 3d Tempest Destekli Kulaklık Sony Pulse PS 3D Tempest Destekli Kulaklık
özel msj atamiyorum sorun var destek elibine yazdim daha düzelmemişler kusura bakmayin 1.5 butcem var olurmu