Şimdi Ara

mw2 multi en nefret ettiğiniz ve en sevdiğiniz haritalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben en çok estate,derail ve rundowndan nefret ediyorum .favorim highrise ve favela...

• aynı.. en nefrettigim derail.
  • Sevdiklerim Rundown, Favela ve en sevdiğim harita olan Sub base...
    Geldikleri zaman vote'ladıklarım ise Derail ve Estate..
  • Estate ve Underpass ..En Nefret Ettiklerim ...

Nuke Atmanın En zor Olduğu Haritalar ..Fakat Her İki Haritadada Nuke Attım :D
  • bide wasteland var ona karar veremiyorum 23 killstreak yapmıştım
  • Estate'i hiç sevmiyorum ben de. En sevdiğim haritalar Rust, Favela, Afghan, Scrapyard ve Terminal. Farkettiyseniz Rust haritası Single Player'ın sonunda geçen yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 22 Şubat 2010; 17:09:00 >

• afghan,skidrow.wasteland.sub base. terminal.highrise. bunlar sevdiklerim
    rundown ve karachi başta olmak üzere diğerlerini sevmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Favori haritalarım:

Karachi, Afghan, Terminal, Wasteland, Estate, Derail, Skidrow, Subbase, Underpass, Highrise, Rust ve Rundown

Sevmediklerim:

Favela, Scrapyard. Bu haritaları görünce oyun oynama isteğim birden sıfırlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 22 Şubat 2010; 9:26:51 >
  • sub base ve derail cok guzel hakkaten, favela , afghan, skidrow cok eglenceli , Terminal, Highrise oynamaktan SIKILMIYOrum ama Wasteland cok fena SIKILIYORUM
  • wasteland derail sub base nefret ettiğim üç harita
    farovilerim>afghan rust scrapyard estate
  • estate biraz dengesiz bi map.üst taraftaki evde takılın öttürürsünüz :) onun dısında her map tam ortada güzel ayarlanmış.ben her mapte oynamayı seviyorum.ama afghan-scrapyard-skidrow-karachi-terminal-wasteland de oynamayı biraz daha seviyorum
  • Highrise`dan nefret ediyorum karsi takim ya da siz rakip takimi cok kolay spawn-trapliyorsunuz.Favela`daki bicakcilardan hoslanmiyorum(ki bi zaman onlardan biriydim).O kadar.
  • Scrapyard favorim. Özellikel extended mags challenge ini tamamlamak için ideal :)

Underpass i ise hiç sevmiyorum.
  • Estateden nefret ediyorum En sevdiğim ise Kral map Afghan
  • Estate ve Derail. Oyun arattığımda bu haritalar çıkıyorsa direk kapatıyorum

Favorilerim ise Favela, Scrapyard, Highrise, Afghan
  • Derail.
  • Favela yı çok severim Spas için mükemmel hava ve zemin şartlarına uygun

En sevmediğim ise neredeyse hiçkimsenin sevmediği Estate. Bu haritanın bir domination videosunu izledim GW modunda. Adam başlar başlamaz "C" ye bir AT4 attı 9 kill yaptı tek roket ile. Bana bilerek yapılmış gibi geldi ama gerçekte böyle birşeye rastlayan oldumu aranızda?

Şu sebepten anlaşmalı yapılmıştır diyorum 9 kişininde tek bir noktayı almak için orada beklemesi saçma geliyor.
  • 9 degil de 4 yaptim ayni sekilde,sayilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

9 degil de 4 yaptim ayni sekilde,sayilir mi

4 olabilir kabuldür :D

Ama 9 yani istisnasız GW de rakibin tamamını tek roketle almak bana biraz olabilemez geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

9 degil de 4 yaptim ayni sekilde,sayilir mi

4 olabilir kabuldür :D

Ama 9 yani istisnasız GW de rakibin tamamını tek roketle almak bana biraz olabilemez geliyor

At4 değilde rpg+ danger close sallarsan 70% ihtimal alırsın.5 ten fazla.Galiba byi alıyorlardı çünkü orda b çok önemli bide araba var orda oda patlamıştır al sana bomba.
    çünkü rpg'nin özelliğinde var toplanan insanları bulup öldürme özelliği var.
    ama birtanede olunca olmuyor ben denedim iki üç kişi aynı yerde olunca rpg dönüyor adamı vuruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.