Şimdi Ara

Müzik telefonu önerisi olan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama cep telefonu teknolojisinden biraz uzağım sizin önerilerinizi duymak istedim. Açıkçası telefonu daha çok mp3 player olarak kullanacağım. Aradığım özellikler şöyle:

+ Dokunmatik telefon
    + Çok iyi mp3 çalma performansı (kulaklığı da önemli tabi bu bağlamda)
    + Yazılım desteği (Android ya da Symbian arasında hangisi daha iyidir bilmiyorum, ama kendi bulduğum yazılımları kolayca telefona atıp çalıştırabilmek istiyorum)
    + Can sıkmayan batarya performansı (günde 3-4 saat müzik dinleyerek)
    + Wifi ve 3G
    + 16 Gb hafıza ya da sd kart desteği (bu çoğunda var sanırım)
    + Ücretsiz navigasyon desteği

bütçe olarak da maksimum 500 lira kadar verebilirim. Belki biraz üstüne de çıkabilirim :)

Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10aldinho_ -- 25 Aralık 2010; 19:54:18 >

• Istediğiniz özelliklere en yakın cihaz Nokia X6. Ama maalesef o fiyata bulmanız mümkün değil. Zaten o fiyata belirttiğiniz özelliklere sahip cihaz bulunmuyor. Yani bütçenizi biraz zorlamanız gerek. Fakat benim tavsiyem beklemeniz yönünde olacak. Zira çıkacak olan X7 bu konuda çok iyi bir cihaz olacak gibi görünüyor.
  • x6 alamazsan 5800 alabilirsin.x6 yı pek fazla aratmaz.
  • Aradığınız telefon 5800. Müzik kalitesi gerçekten çok iyi. X6 ile aralarında ekranları dışında pek farkları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Aradığınız telefon 5800. Müzik kalitesi gerçekten çok iyi. X6 ile aralarında ekranları dışında pek farkları yok.

Batarya farkıda var
  • tek farkı 5mp kamerası ve 16gb olması.5800 için bir sürü cfw var n97 tarzı ev ekranı dahi yapılıyor.bu fiyata 5800 alınır.bütçeni artırırsan x6 alırsın.
  • teşekkür ederim önerileriniz için. değerlendireceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.