Şimdi Ara

Müzik Telefonu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müzik telefonu dendiği zaman akla direk 2 isim geliyor.
    Htc one m8-9 ya da Z3 - Z3+..
    Kendimi bildim bileli de sadece, Sony kullandım walkman serisi olsun neo olsun bi farklılık istiyormuyum istemiyormuyum onu bilmiyorum açıkçası. Htc One ın her açıdan daha iyi bir telefon olduğunu fakat Sony ile de yıllarımı geçirdiğimi ve artık otomatikleştiğimi - görünüşünde kendimi bulduğumu biliyorum tabi ses kalitesini de beğeniyorum..
    İphone 6+ da bi aklımda fakat bilmediğim kafama takılan 1-2 durum söz konusu. İos ile android in farkları temelinde. Bluetooth yok diye biliyorum, telefona müzik atmak istediğin zaman sorun çıkabilir diye duyumlar aldım, ios da çoğu uygulama paralı ve pahalı diye duyumlar aldım bunları bana anlatırmısınız teşekkür ederim .

• 8 yıldır tüm iPhonelarda bluetooth vardır. IOSte uygulamalar kimi zaman daha pahalı ama uygulamalar daha düzgün ve kaliteli. Müzik atarken itunes kullanmaya mecbursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım konusunda android kadar açık değil diye biliyorum. Bu itunes' un özelliği nedir? Android telefona müzik atmakla aralarındaki fark nedir? Başka bi arkadaşıma whatsappdan şarkı gönderebilirmiyim mesela ?
  • M9 müzik konusunda en iyi telefon
  • ben de m9 ve z3 arasındayım fiyat farkı önemli değil
    kamera ve müzik telefonu olmasını istiyorum ne tercih etmeliyim
    m9 toshiba nın oıs siz kamerasıyla kötüymüş galiba hele iso isteyen zamanlarda batırıyomuş diyolar nedir durum sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanAydemir

ben de m9 ve z3 arasındayım fiyat farkı önemli değil
    m9 toshiba nın oıs siz kamerasıyla kötüymüş galiba hele iso isteyen zamanlarda batırıyomuş diyolar nedir durum sizce

Z3

Ozellikle gurultu engelleyici kulaklik mevzusunu arastirin,ilk tanitilirken mrsut cevikte soylemisti sony stantinda kamyon motoru vardu ve orada z3u test edebiliordunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik içinse düşünmeden m9. Fiyatı da düştü, 2300 liraya bulunuyor.http://www.biz1iz.com/htc-one-m9-silver-gold-cep-telefonu-distributor-garantili.html
  • Ek olarak, ilk İphone 6 - M9 - Z3 arasında kaldım. M9 ile Z3 ü her açıdan kıyasladım ve M9 hem ses hem kullanış açısından önde. M9 ile de İphone u kıyasladığımda . İphone hız - sistem özellikleri açısından 1 tık önde. Ses kalitesi olarak M9 yine fark atıyor. Sorun şu Android mi ios mu ? Müzik ve sesi biraz da illegal yöntemlerle tercih ediceğimiz için Android dedim var M9 u almış bulunmaktayım. Çok da sevimli bir şey umarım pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanAydemir

ben de m9 ve z3 arasındayım fiyat farkı önemli değil

Z3

Ozellikle gurultu engelleyici kulaklik mevzusunu arastirin,ilk tanitilirken mrsut cevikte soylemisti sony stantinda kamyon motoru vardu ve orada z3u test edebiliordunuz

+1

Müzik denince akla SONY gelir. Z3.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzik konusunda N91'in üzerine telefon çıkmamıştır. Sony, iPhone, HTC hepsi vızıltı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.