Şimdi Ara

Müzik Setini Pc'ye Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartımı yeni aldım ve arkasında 6 tane jak yuvası var

Linkte 20. Şekil bakabilirsiniz.. sayfaya girip ctrl f yapıp şekil 20 yazabilirsiniz.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c01904706

1 Tane çıkış var (resimde belirtiğim 2+1'i) bu çıkışa bağlayıp ses alabiliyorum
    ancak kulaklıklı mikrofonu kullanmak istersem hat çıkışı olmadığı için kulaklıgı takamıyorum.

Ama mikrofonu kullanabiliyorum oda arka panel 4. mic yuvası var. Ancak kulaklığın yok.
    Bu sebebden kulaklıklı mikrofunu ön panele taktım. Bu şekilde yapabildim ancak...

2+1 ve kulaklık çalışıyor ama müzik setimi arka panelde şekil 20'de belirtilen 2. yuvaya takıyorum (sadece o jak yuvasından müzik setimden bi ses geliyor )4 kanallı ses kaydını seçiyorum deneme yapıyorum ses geliyor o klasik hd audio paneldeki ses ama müzik açıyorum aynı anda 4 hoparlörden ses gelmiyor. Diğer anakartta 3 den fazla hat çıkışı vardı ve xp' idi ve sorunsuz oluyordu . Şuan win 7 ve ses kaliteside düşük yani diğerine göre seste az geliyor..

Çok karışık gelmesin basit ama en iyi şekilde anlatmaya çalıştım konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olura sevinirim. Yani HD audio panel diye bişey var biliyomusun onla yap felan gibi cevaplar atmayın lütfen..

Müzik Setini Pc'ye Bağlama Müzik Setini Pc'ye Bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 29 Kasım 2013; 15:57:41 >

• BİLEN YOKMU ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 29 Kasım 2013; 18:08:28 >
  • Anlayanlar özel mesajta atabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.