Şimdi Ara

Müzik Modu İle İstediğin Müziği Telefona İndir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefondan müzik dinlemek herkesin en sevdiği aktivitelerden biridir. Kulaklığın takıldığı andan itibaren gidilen başka bir dünya, hayaller ve gerçeğe dönüş arasındaki o süreç oldukça eşsizdir. Ancak her zaman bu müziğe kolay bir erişim sağlanamaz. Ücret ödemek ya da ödediğiniz ücretin tam hakkını alamayabilirsiniz. İşte bu noktada devreye girerek, sizler için ücretsiz müzik indirme programı olan Müzik Modu’nu yaptık! Dilediğiniz müziği saniyeler içerisinde indirebilir ve rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

    Müzik İndirme

    Gelişen dünya içerisinde teknolojinin de etkisi ile birçok farklı platform oluştu. Bu platformlar kişilere eğlence alanında hizmet verse de, her hizmet için belirli miktarda bir ücret talebinde bulunmaktadır. Ancak bu ücreti ödemek yerine artık bedava müzik indirme sistemi ile tanışabilir ve sevdiğiniz sanatçıların şarkılarını telefonunuza taşıyabilirsiniz.

    Yüz binlerce sanatçı ve şarkı bulunan platformumuz tamamen ücretsizdir. İçerisinde bulunan mini oynatıcı ile daha önce dinlemediğiniz bir şarkıyı dinleyebilir ve beğendiğinizde indirebilirsiniz. İndirme işlemi için tek yapmanız gereken istediğiniz şarkıyı seçmek ve indir tuşuna basmak. Youtube müzik indirme dâhil her alanda kolaylıkla kullanabilir ve dilediğiniz şarkıyı dilediğiniz yerde açabilirsiniz.

    Uygulamamız sunulduğu ilk günden itibaren yalnızca ücretsiz müzik indirme programı olmak adına sizlere hizmet vermektedir. Sistemimiz içerisinde yer alan tüm alanlar basitleştirilmiş ve herkesin kullanabileceği bir alana dönüştürülmüştür. Hatta uygulamayı kapatsanız dahi istediğiniz müzik arka planda çalmaya devam edecektir.

    Uygulama Kullanımı

    Müzik Modu kullanımı en kolay uygulamalardan biridir. Basit ara yüzü ile şarkı dinleme ya da müzik indirme gibi işlemler sizler için zor olmayacaktır. Aradığınız şarkıyı listelerimiz içerisinde bulamamanız halinde tek yapmanız gereken aratmak. Aynı zamanda uygulama içerisinde kendinize özel müziklerim ve listelerim kısmı ile liste yapabilir ve dilediğiniz zaman bu alanı kullanabilirsiniz.

    Bedava müzik indirme ya da dinleme kapsamında yer alan uygulamamız içerisinde yalnızca indirme değil, keşifte yapabilirsiniz. Yeni çıkan şarkıları dinleyebilir ve beğenmeniz halinde telefonunuza indirebilirsiniz. Müzik Modu ile artık tüm şarkılar sizin modunuza ve sizin tarzınızda!


    Müzik Modu İle İstediğin Müziği Telefona İndir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzikmodu -- 4 Mayıs 2021; 16:7:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.