Şimdi Ara

Müzik kültürünü geliştirmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belli dönemlere damga vurmuş gruplara,akımlara vs. göz at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

jazz ce blues e yönel. eddie veddre, moody blues, pink floyd, bob marley, pearl jam, eagles, metallica vb.. ne varsa eskilerde var arada yeni gruplarda fena değil. türk sanat musikiside gayet iyidir.

eskiler konusunda sana katılıyorum jack scott falanda ıyıdır hani

• Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
    Söylediğiniz isimlerden bazılarını araştıracağım.
    Bu arada sormak istediğim şey ben çk ağır,metal müzik dinleyemem gibi geliyor.
    Metallica, AC/DC pink floyd ağır mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerenick

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
    Söylediğiniz isimlerden bazılarını araştıracağım.
    Bu arada sormak istediğim şey ben çk ağır,metal müzik dinleyemem gibi geliyor.
    Metallica, AC/DC pink floyd ağır mıdır?

Metallica'nın ilk albümleri hariç ağır değildir, keşke sormak yerine dinleyerek görseydin, başka türlü sevip sevmeyeceğini anlayamazsın, bir de sana tavsiyem yeni bir şarkı veya müzik türü dinleyeceksen onlara ön yargıyla yaklaşma

• Ağır dinleyemezsen Metallica'nın ilk 4 albümü dinleme bence :)

Müzik kültürü herhangi bir tarzın üstadı, o tarzın diğer anlamıyla yaratıcısını dinlemekle başlar. Metal müziğin temeli bir anlamda Black Sabbath, Alice Cooper, Jimi Hendrix, Led Zeppelin ile atılmıştır. Sonrasından gelen diğer gruplarda bu üstadların peşinden gitmiş tarzlarında üstad olmuştur. Önce öğrenmek istediğin müziğin tarihçesini oku. Sonrasında grupları dinle. Sonrası bir şekilde mutlaka gelir.. :)
  • bence bu işi yapmanın en pratik yolu googlea top 100 klasik,metal,blues,rock,jazz,cart,curt yazıp indirmek.
  • mrb music bilgim fazla yok bu isi girmek istiyorum nasil gelistirmem gerek nasil daha iyi basarili ola bilirim tarjim daha cok psv helic techno ve electronika calmati biliyorum

• dj olmak istiyorum ne isi yapmam gerek ve nasil yol islemem gerekli bilen yaza bilirmi music le ilgi tarjim techno psvhelic tarjlari haklima bisey gelmiyor yazmadim seyler olursa bilgilendirirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.