Şimdi Ara

Müzik dinlerken ne düşünüyorsunuz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gece yatmadan kesinlikle müzik dinlerim ve her vakit buldugumda neyse.Ben ailevi sorunları düşünüyorum müzik dinlerken ama düşünmek istemedikçe aklıma geliyor peki siz neler düşünüyorsunuz?

• Dostum bn genelde hayalini kurdugum guzel vucutluyken hayal ederim kendimi bir sarkidada kizi kotu adamlarin elinden kurtarirken hayal ederdim bak guldum simdi ;)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

Dostum bn genelde hayalini kurdugum guzel vucutluyken hayal ederim kendimi bir sarkidada kizi kotu adamlarin elinden kurtarirken hayal ederdim bak guldum simdi ;)))

• bir sonraki şarkıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 17 Temmuz 2012; 0:47:05 >
  • Arkadaşım Ben Açıyorum Mp4'dü Öyle Uyuyorum Yoksa Uyuyamıyorum Sanırım Hastalık Oldu.Fazla Sert Müzik Dinlediğim İçin Hep Hayal Kuruyorum Mesela Dün Zombiler Falan 2 Dakikaya Kendimden Geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

Dostum bn genelde hayalini kurdugum guzel vucutluyken hayal ederim kendimi bir sarkidada kizi kotu adamlarin elinden kurtarirken hayal ederdim bak guldum simdi ;)))

Cocukluk iste koptum gece gece yaw ikincisini kucukken yapardm ;D

• İzlediğim bilim-kurgu film , dizilerden olsa gerek sürekli ilginç değişik şekillerde hayal ederim kendimi , arada keskin nişancı olurum barret m107 ile bazen mitsubishi evo 8 sürerken bulurum kendimi oda olmadı birilerininde bana benim , onlara verdiğim kadar değer verdiği bi hayal kurarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dinledigim grupla sahnede oldugumu ve parcanin baslarini caldigimi hayal ederim

• Kafam bir dalar o arada uyurum her gün müzik dinlerim bana göre müzik=hayat
  • kendimi ezio olarak düşünüyorum böyle karşıdan templarlar falan geliyor hidden blade saplıyorum, sonra koşup duvara tırmanıyorum. 10 dk ya uyuyorum zaten
  • Idolum olan bir sarkicinin yerinde oldugumu ve milyonlari etkiledigimi :D

• GTA

• eski günlerimi, çocukluğumu,hayal kırıklıklarımı ezilmişliği,hayallerimi vs vs.
    tabiki pop müzikle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 17 Temmuz 2012; 0:57:05 >
  • Evrenin yaratılışı ve ölüm anı

• ben müzik dinleyemiyorum hele geceleri yatarken hiç dinleyemiyorum eskiden yaptığım bütün hatalar üstüme geliyo pişmanlık oluyo o yüzden son 6 aydır falan müzik falan dinleyemiyorum hiç bi yerde
  • Şarkının sonunda ne olacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaykusReis

ben müzik dinleyemiyorum hele geceleri yatarken hiç dinleyemiyorum eskiden yaptığım bütün hatalar üstüme geliyo pişmanlık oluyo o yüzden son 6 aydır falan müzik falan dinleyemiyorum hiç bi yerde

bende gece dinleyemiyorum cidden sorular pişmanlıklar yaşanacaklar adamın kafasını çok yoruyo bazen her şarkıda ağlıyorum öylesine
  • progressive dinlerken bişey düşünemiyorum zaten müzik kendisini birşeyler düşündürüyor bana kendi istediği şeyleri..

ama genelde müzik dinlerken geçmişi düşünürüm
  • eşek
  • Reggae dinliyorsam, barış dolu bir dünyayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.