Şimdi Ara

Müzik Dinle , Şarkı Dinle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi Tür Müzikler Dinliyoruz?

    Aslında bu konuda kısıtlamak yerine her türde müziği ruh haline göre dinlemek en doğru karar olacaktır. Ama yapılan araştırma sonucunda Türk insanının en çok dinlediği müzik türü Yabancı Pop ve Türkçe Pop olarak ikiye ayrılmış durumda. Diğer müzik türlerine oranla bu iki müzik türünde dinleyici sayısı çok fazla denilebilir.

    Müzik Dinlemek Kişide Ne Gibi Değişkliklere Yol Açar

    Giyim tarzı olmak üzere her şeyi etkilediği düşünülüyor yaşayış, gidilen yerlerden bunların içine dahil. Bunun dışında etki etmediği tek yer iş hayatı.

    Müziğin keşfedildiği ilk zamanlarda ritmin, rahatlık sağladığının farkına varmışlardır. Ancak tepkimiz ne olursa olsun dinlediğimiz müzikler duygusal, zihinsel ve fiziksel bazı etkiler yaratır. Müzik beyin dalgalarımızı yavaşlatabilir veya hızlandırabilir. Beyin dalgalarımız ne kadar yavaşlarsa kendimizi o kadar rahat ve huzurlu hissederiz.

    İş hayatında müzik

    Müzik dikkat toplamak içinde kullanabilir. Örnek, bir iş yaparken dikkatinizin dağıldığını düşüyorsanız.5 dakika mozart ya da Baht dinleyin. Dikkatinizin önemli ölçüde geri geldiğini fark edeceksiniz.

    Müzik insan için bu denli önemli bir şeyse neden hemen şimdi dinlemeye başlamıyorsun. Hadi sende hemen güncel müzik listesi olan Müzik Dinle'nin güncel sayfasını ziyaret et.

    Devamı için >> http://www.modasarkilar.com/2016/09/2017popsarkilarlistesidinle.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.