Bildirim
Müzik Dersinde Söylenebilecek Kolay İngilizce Şarkılar? (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Cigu vigule -
quote:
Orijinalden alıntı: Okur-Yazar
Müzik hocası 2.sınav olarak karaoke yaptıracak. İngilizce aksanım iyi olduğu için İngilizce şarkı söylemek istiyorum. Çok güçlü ses istemeyen güzel bir şarkı önerisi bekliyorum.
Bulamazsam Beatles'dan Yesterday'i söyleyeceğim ama bu şarkıyı sınıfta hep beraber söylettiği için biraz değişik bir şey bekliyorum.
burdakileri dinleme bunlar vitaminde kabukken biz lise hazırlıkta bunu söylerdik bu parçayı söyle zorradama teşekkürlerimle diye edit yaparsın
bu çalsın arkada sen üstüne söyle direk
ya da bu zevkine göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 10 Nisan 2015; 10:11:36 >
-
Erkek adam şarkı söylemez. -
Ankara Namık - Kapıcı İzzet
Beğenmezsen
Hypnogaja - Here Comes The Rain Again
Clean Bandit - Rather Be -
We are the champions
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RaiNFallDown
Ankara Namık - Kapıcı İzzet
Beğenmezsen
Hypnogaja - Here Comes The Rain Again
Clean Bandit - Rather Be
Here comes the rain in talk to me like lovers do dan sonraki bagirmayi nasil yapacak :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bituful end sexi her ayem beybi..
Nov cast fulish kazanova
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
What these bitchez(hocalar) want from a nigga-DMX -
Neden ingilççe biraz anlatsana? -
-
konuyu gördüydüm aklıma yaşadığım kötü bir anı geldi.
6. sınıfa giderken ingilizce dersinde konuştuğum için hoca ceza vermişti. cezamı sınıftakiler belirlemişti cezam ingilizce şarkı söylemem di alfabeyi sayarak söylemeyecektim ama. sesim kötü olduğu için ingilizce dersine gitmemiştim çünkü rezil olurum duygusu vardı. sınıftaki bir arkadaş hocanın bana çok kızdığını söyledi bende o korku ile derse gitmiştim. tahtaya çıkarttı ve başla dedi. bende biraz uzatarak aklıma ilk gelen şeyi söyledim " I am going to schoooool" diye uzatarak söyledim sonra sınıftakiler gülünce öğretmende gülünce espriye vurarak bir kere daha söyledim. sonra hoca yüzüme vurdu ve azarladı sınıftaki bir oğlan hocam iğne batırın diye bağırdı. panolara asılan toplu iğnenin birini en önde oturan oğlana verdi ve tüm sınıf her tarafıma iğne batırmıştı. -
-
Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper güzel şarkı sen bilirsin -
-
-
Birisi bana basit bir şekilde telefondan DH'ye nasıl ses kaydı koyacağımı anlatabilir mi? Telefonun ses kaydedicisinden yapılan ses kaydından bahsediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Okur-Yazar
Birisi bana basit bir şekilde telefondan DH'ye nasıl ses kaydı koyacağımı anlatabilir mi? Telefonun ses kaydedicisinden yapılan ses kaydından bahsediyorum.
http://vocaroo.com/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X