Bildirim
Müzik çalar sorunu(Real Racing .mp3)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
real racing ses dosyaları müzik çalarda ayrı klasör olarak görünüyorsa o klasörü çalma listesinden silebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 15 Ekim 2013; 23:42:59 > -
Konuyu duzeltirsen sevinirim telefonun muzik calarinda herhangi bir sorun yok oyundan kaynakli bu ayni sorun bendede vardi oyun muzikleri mp3 ce kaydediyo sildigindede oyun acmiyoor konu basligi yanlis anlasilmalara neden olur duzeltiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bende de mevcut çözüm bekliyorum -
Sanırsam real racing 3 indiren herkesde mevcut bir sorun. -
kardeş yükle sil yükle sil böle 3-4 defa yap geçio bende geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazko066161 -- 15 Ekim 2013; 23:42:42 > -
Aynı sorun bende de var. Need for Speed Most Wanted oyunun müziklerini algılıyor sinir oluyorum. Algılama sınırını düşürünce de kendi müziklerim gidiyor, silince oyun bozuluyor -
Konuda bilgili bir kişiden cevap bekleniyor. -
Kesinlikle müzikleri silmeyiniz! Silerseniz datayı tekrar yüklemek durumunda kalırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel sorun hala çözülmemiştir -
güncel hala çözüm bulunamadı kurtarıcı bekleniyor -
Güncel çözüm bulunamadı -
O müziklerin olduğu klasöre ".nomedia" diye bir dosya atsanız görmezsiniz diye tahmin ediyorum. O dosyayı oluşturmak biraz sıkıntı olduğu için gizli dosya görüntüleyebilen bir file explorer programıyla ".nomedia" dosyasını kopyalayıp yapıştırın. Sorunun çözüleceğini tahmin ediyorum, çünkü aynı şeyi Whatsapp sesleri için yapmıştım ve çözülmüştü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X