Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben beyandım ama lazımdır ki konu çeşıtlansın. Yoksa bülesi ulmaycak.
  • Babüre farklı bir yol çizilse çok güzel olabilir.
  • güzel olmuş
  • Aslı enver çok tatlı lan
  • Kaciranlar suan tekrar ilk bolum var atvde. Ben begendim olmus. Keske bes kardese ara vermeselerdi kardes payi da bitmeseydi de birden fazla kaliteli dizi izleyebilseydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş izleyecek bi dizimiz olsun

• Atv de yayınlanamsı dışında herşey güzel Mecnun döndü bize yeter şimdilik.
  • Nasıl dizi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Bu parçayi görünce cok sevindim lea

Filmdeki tüm şarkılar güzel be...

• Muzikler hakkaten guzel dizi de guzel gittikce acilir insAllah , tam elestirimi ilk bolumden yapmayacagim bes kardes te yaptim 1 hafta sonra ara verdiler diziye som agizlik olmasin yine :)

• şu güneş rolünde ki çocuğu hiç sevmiyorum diziye de hiç uymamış yandaşı fln baya kolpa kaçıyorlar eksikler var ama zamanla düzelir diye düşünüyorum.
  • hd olarak izleyebileceğimiz yer varmı ? Youtube sayfası vs. ?

• Buyursunlar.
    Bu da kanalın linki.

@iptal55

Bu arada sürekli mesaj atıyomuş gibi olmayayım bölümde çalan bir parçayı yukarıda paylaşmışlar. Diğeri de şuydu:

Ekstra olarak Belki adlı Leyla the Band şarkısı da bu bölümde çalındı iki defa sanırım. Onun da kısa bir versiyonu burda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 13 Nisan 2015; 3:08:01 >

• Fragmandaki bazı replikleri göremedim,demek ki 2. bölümde felan karşımıza çıkacak....
  • Bes Kardes yoklugunda ilac gibi geldi. Harika bir ilk bolumdu. Asli Enver'e kavak yelleri zamanindan beri bayiliyordum zaten ki bu dizi icin super ikili olmuslar. Ali Atay mecnun kafasinda. Yan karakterler de tutarsa alir yurur bu dizi bence. Kanal sacmalamazsa yillarca izlenir bir dizi gibi gibi...
  • Bayıldım. Her bir karaktere bayıldım. Aslı için söyleyecek söz yok, biçilmiş kaftan bu rol için. Çok iyi bir casting çalışması olmuş dizi genel olarak.

En az 5 6 sahnede kahkaha attım, bir çok sahnede tebessüm yarattı. Daha ne olsun Allah aşkına, küfürsüz, belaltı işlemeden de komedi yapmış adamlar.

Dediğim gibi benim için tek eksisi atv de yayınlanması.

Renklerini sevmiyorum dizinin bide malum sebepten. Neyse artık hemen her kanal öyle olduğuna göre tadını çıkartmak lazım bu dizilerin.

• ilk bölümde dizi çok iyiydi ..

3 yoldan ilerleyen bir konu çok başarılı

Babür Makedon ve töre

Can aşk ve yalnızlık

ve Güneş

reytingler çok kötü ama ilk bölümde genelde böyle oluyor 2.3.bölümde izleyen artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 13 Nisan 2015; 16:19:51 >
  • Mükemmel olmuş ya

• Bence tek eksiği esnaflar, onlarda zamanla düzelir gibi bknz. ERDAL BAKKAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 13 Nisan 2015; 8:35:40 >
  • Gün seçiminin yanlış olduğu o kadar barizdi ki, dizi A/B grubunda 16, Total'de ise 30. olabilmiş. Cidden çok kötü başlamış birkaç hafta içinde düzelmezse direk kaldırırlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.