Anti gereksiz kısmı biraz göreceli olabilir. Gidip garip garip adı bilinmedik sitelere giren birisiysen, normal link sanıp reklamlara tıklıyorsan veya tanımadığın adamdan usb bellek alıp bilgisayara takıyorsan kur anti. Ama internette ne yaptığını biliyorsan bilgisayarına indiriğin şeyin ne olduğunun farkındaysan gerek yok.
Yani demek istediğim en iyi anti insanın kendisidir.
Listeyi kaldırma da geliştir biraz. Ayrıca açıklamaları yazarken araştır emin ol kesin doğru olduklarından. Directx e oyunları daha iyi düzgün oynarsınız yazmışsın ama aslında directx oyunları için gerekli. Yani oyunu daha iyi yapmıyor olması gereken bir şey
O konuda katılıyorum zaten. Bende bilgisayarımda anti virüs kullanmayan bir kişiyim. Ancak birkaç kişi ile bu konuda tartıştığım da o insan senin bilgisayar bilgini bilmiyor gibi yanıtlar aldım. Bende hak verdim. Tabi, ki önerinizi dikkate alıp, güncel ve daha kaliteli bir liste yapmaya çalışacağım. Önerileriniz olursa her zaman dikkate alacağım.
Antivürüs programları kadar gereksiz bir program yok. Yıllardır bilgisayrıma kurmam. Bilinçli insanlar kurmaz zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
Antivürüs programları kadar gereksiz bir program yok. Yıllardır bilgisayrıma kurmam. Bilinçli insanlar kurmaz zaten.
Haklısınız ancak her bilgisayar kullanıcı maalesef yeterli bilgiye sahip değil. Bu yüzden çoğu kişi ihtiyaç duyuyor.
7-8 sene öncenin listesi, zaten bazıları default
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme