Şimdi Ara

MuTitan Season 5 Ep.4 [Bir Süreliğine Kapandı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • admın veya gm bırı kesın bısı yassın yapabılecegınız bısı varsa yaparmısnız yoksa beklemeyelım saat kac oldu arkadsım lutfenn bı haber verın yada su admının bı nosunu versın bırı ozelden fln bı soralım...
  • Arkadaşlar herangibi gibi bir saldırı söz konusu değildir.Saldırı için gerekli önlemleri aldık.db lerin yedeklerini alıyorum her aksam.Server kapanmadı ve kapnmıcaktır.Bunu tekrar belirtiyim serverin bulundugu bölgede internet kesintisi nerdeyse hiç görülmemektedir.Arada ttnetin böyle pürüzleri çıkıyor malesef.4 Saatlik çalısma varmıs.Çalısma bittigi zaman server açılıcaktır.Herangibi bi sorun söz konusu değildir.
  • saka bi yana 3 saat gecti admincim kalan 1 hadi hayirlisi bizi bilgilendirin 1 saat icinde saygilar kusra bakmayin baski var ama naparsin yapcak bisi de yok mu bu hastalik hastasi
  • admin hadi yha kac saat oldu nasıl calısma yapıyorsun
  • Birazdan server online olucaktır.
  • bir zahmet:) Suan siteyle ugrasıyorsun galiba??
  • lethe hadı cancazzım bea
  • Server Online Arkadaslar.
  • lethe siteden panele gırıs yapamıyoruz bakarmısın
  • Hallediyorum hemen.
  • olmadımı dhaa??
  • hadi lethe yha..
  • Tamam hallettim.
  • ranking e girip bakayım dedim sıralama res lwl a gore yanlıs istersen bi onunlada ilgilen playerlara sorun olmasın
  • Bu siteyi geçici olarak koydum suanda yeni bi siteyi düzenliyorum yakın zamanda yayınlıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmu

Bu siteyi geçici olarak koydum suanda yeni bi siteyi düzenliyorum yakın zamanda yayınlıcam.

hayırlı olsun...swordlari fln ne yaptin sorunlari halledebildinmi hepsini..
  • Swordlar derken abartılı editlenmis s5 itemlerini diyosun sanırım.Onların hepsini kaldırdım.Hemen hemen hersey rayına oturdu.Bikaç ufak ayar düzenlemesi birde siteyi tamamladım mı isler yoluna giricek
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmu

Swordlar derken abartılı editlenmis s5 itemlerini diyosun sanırım.Onların hepsini kaldırdım.Hemen hemen hersey rayına oturdu.Bikaç ufak ayar düzenlemesi birde siteyi tamamladım mı isler yoluna giricek

hayırlısı sevindim senin adına inş uzun soluklu olur..gelicektik te nasip olmadı bir turlu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 17 Ağustos 2010; 7:00:26 >
  • Eyw. Kardesim saolasın.
  • Summoner kitapları ve itemleri +6 değil kasarken çok zorlanıyorum ilgilenirsen çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.