Şimdi Ara

Müthiş Süper denilen GS 10 puan,berbat formsuz BJK 10 puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen q7 laf diyeceğine önce kaptanının uzatmada kullandığı frikikten sonra yerdeği topraga dönüp hakeme doğru vurmasına lafını söyle samimiyetinizi anlayalım. ama q7 hakeme omuz attı hadi ordan hakeme saygısızlık yapan varsa selcuktan baskası değil aglıyacaksanız önce onurlu olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    Selçuğun yaptığı hareketle şimdi q7 nin yaptığı hareketi bir tuttun ve üstünede onurlu olun dedin? Doğru canım yaw q7 adamı bilerek düşürdüğünde belki hakemin kolu kırılacak burada kasten yaralama teşebbüsü vardır ki kanunen de suçtur fakat selçuk toprağa vurdu biz onurlu olalım dimi. Yazık sana yazık, bari onur ve şeref gibi kavramları ağızına almada rezil etme kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Gs ilk yarı bitmeden yarıştan kopacak zaten ama Başakşehir çok çok iyi. Asıl düşünmemiz gereken onlar.

Şu konulara ve yorumlara bayılıyorum yav, kendilerini tatmin etmek için elinden geleni yapıyorlar
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    bu tam troll beyler blok yap geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

bu tam troll beyler blok yap geç.

Yok hocam, Zeen kardeşimiz futbol hakkında çok bilgili, kaliteli yorumları var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Gs ilk yarı bitmeden yarıştan kopacak zaten ama Başakşehir çok çok iyi. Asıl düşünmemiz gereken onlar.

Şu konulara ve yorumlara bayılıyorum yav, kendilerini tatmin etmek için elinden geleni yapıyorlar

Alakası yok, Gs geçen sene de böyle başlamıştı. Tolga, Eren 150 milyonluk olmuştu ama sonra passoligler yakıldı, yönetim istifa diye bağrıldı. Yine aynısı olacak, evet kadro daha iyi ama rotasyon şansınız yok, çok erken form tuttular ki bu sezon ortasında zor rakipler gelince büyük sıkıntı yaratacak, hocanız şampiyonluk iddası olan takım gibi oynatamıyor. Geçen sene ikinci yarıya kadar başakşehir lider gitti. Başlarında Abdullah Avcı gibi bir deha varken bile Beşiktaş gaza basınca esameleri okunmadı. Türkiye liginde yabancı hocanın şampiyon olması çok çok zor. Tudor'un ne kariyeri var da bu kadar iddialı konuşuyorsunuz bilmiyorum. Ha dediğiniz gibi kendimizi tatmin etmek isteseydik sabah akşam sizin yaptığınız gibi bjk forumlarına yazardık, madem iddialısınız kendi forumunuz da tartışın. Beşiktaş taraftarı tenezzül edip, sizi rakip yerine koyup gs forumuna yazıyor mu? Ama başakşehir öyle değil, senelerdir belli bir plan dahilinde sistemli olarak büyüdüler, toplama adamların başına karabük teknik diretkörünü getirmediler. Bu sene şampiyon olurlarsa hiç şaşırmam ve üzülmem çünkü en az Beşiktaş kadar hakediyorlar. Bence kendinizi tatmin eden sizsiniz, rasyonel düşünmekten çok uzaktasınız. Ligin en derin ve en iyi kadrosuna, takımdaki arkadaşlık ortamına, 2 yıldır şampiyon olan takıma, yılların şenol güneş'ine rağmen iki üç transferle bizi egale edebileceğinizi sanmanız son derece komik ve ne kadar kibirli olduğunuzun göstergesi.
    Pres futbolunu Başakşehir'e, Beşiktaş'a, Trabzonspor'a denesin de nasıl fark yiyorsunuz görsün hocanız. ilk ciddi rakipte kaleye bile gidemediniz.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    adam gibi adamınız serdar azizin kontra atağa çıkan oyuncunun bileğine dalıp takla attırdığı pozisyonda yemediği kırmızı kartı da yazsaydın keşke.
    algı yapma algı takımın top mop oynamıyor en iyi ihtimal 3. olursunuz.
  • Rock.n.Rolla kullanıcısına yanıt
    He takım top mop oynamıyor ama ordinaryus beşiktaş en büyük yıldızı mete kalkavan ile şampiyonluğa oynuyor değil mi? Sizler de olmasanız kime güleceğiz yahu, 2017-2018 Sezonunun şampiyonu Galatasaray olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Müthiş Süper denilen GS 10 puan,berbat formsuz BJK 10 puan

Müthiş Süper denilen GS 10 puan,berbat formsuz BJK 10 puan

"Süleyman Seba Sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yapmak istiyorlar." 2014-2015

Başka argümanlarla gelin birader buraya. Sonra lafı takıp bölümünüze geri yollamak zorunda kalıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaraylıların sezon içinde evrimi (tahmini)
    1. Hafta: Galatasaray en iyi transferi yaptı
    3. Hafta: Bu sene kesin şampiyonuz. Beşiktaş ilk üçe giremez. (40 bin kombine satışı)
    5. Hafta: Biz winneriz
    7. Hafta: En iyi teknik adam bizde Tudor bey diyeceksiniz
    9. Hafta: En iyi fikstür bizde
    11.Hafta: Şampiyonlukta kardeşimizle yarışırız
    13.Hafta: Beşiktaş bizim maça kadar iddialı olur
    14.Hafta: Beşiktaşa karşı orta sahayı gecemedik ama nerdeyse yeniyoduk
    17.Hafta: Önemli değil 2. devre fikstür iyi
    19.Hafta: Kadro çok iyi ama hoca kötü
    21.Hafta: Tudor Bey istifa
    23.Hafta: Yeni hoca süper
    25.Hafta: Konsantrasyon
    27.Hafta: Dursun Özbek İstifa
    29.Hafta: Boş tribünler
    31.Hafta: Bjk maçı sonrası tv de yönetici bulup arkasından klasik yönetim istifa söylemi
    32.Hafta :Biz kötüydük
    34.Hafta: 10 yıl bize yetişemzsiniz bizim uefa kupamız var ve kapanış.

• Şimdi GS nin göze hoş gelen bir futbol oynadığı bi gerçek, Beşiktaş maçarını kazanıyor ama GS nin kazandığı maçları gibi eze eze kazandığı bi maç olmadı. Bizim maçlarda hep goller kaçtı, hep biraz şanslı olsak 5-0 lık maçlar dedik ama 1-0 kazandık şeklinde... bizim rakipler biraz daha da zordu o ayrı konu ama, GS nin oynadığı futbolun (ilk 60 dk sadece) Beşiktaştan daha çok heyecan verdiği bi gerçek.

SAdece 4 maç sonucunda kim iyi kim kötü konuşmak mantıksız olur, devre arasına kadar görünür ne olduğu..

Uzun maratonda YEDEKLER sizi ayakta tutar. GS de ayakta tutacak bi yedek yok ne yazık ki.
    Beşiktaş'ın yedekleri her zaman iş çözecek fark yaratacak nitelikte. Bu nedenle uzun maratonda (devre arası transferde ne olur bilinmez) Beşiktaş önde gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Galatasaraylıların sezon içinde evrimi (tahmini)
    3. Hafta: Bu sene kesin şampiyonuz. Beşiktaş ilk üçe giremez. (40 bin kombine satışı)
    31.Hafta: Bjk maçı sonrası tv de yönetici bulup arkasından klasik yönetim istifa söylemi

güzel tespit

• quote:

quote:

Dünya nasıl değişiyor değil mi?

Şunun şurasında 2 sene önceye kadar Beşiktaş ilk 4 haftanın şampiyonu, 10. haftada ligden kopan, ilk yarı havlu atan, 15. hafta çetik ören, 30. hafta yumurta kıran, sezon sonu da 3. olan bir takımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Galatasaraylıların sezon içinde evrimi (tahmini)

''Galatasaray kötü olduğu için şampiyonsunuz'' ve ''Galatasaray bir yarışta varsa o ligi şampiyon bitirir'' maddeleri hangi haftalara denk geliyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: DelikanliCekirge

Çok çok özür diliyorum lütfen beni bağışlayın, Kasımpaşa United, Bursa City, Karabüklona gibi üst düzey dünya derbilerini kayıpsız atlatan beşiktaş ile ben nasıl konuşuyorum öyle.

Çünkü Galatasaray şampiyon olurken o takımları değil de Arsenal, Valencia, Bayern Münih, Real Madrid ile mücadele ediyor. Tamamen katılıyorum, o kadar haklısın ki.
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    32. haftadaki biz kötüydük kısmının geniş açıklaması o. Galtasaray yarışta varsa kısmı da 5. haftadaki winnerlık söyleminde gizli. Bu hafta kasımpaşayı yenerlerse bol bol duyarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

Şunun şurasında 2 sene önceye kadar Beşiktaş ilk 4 haftanın şampiyonu, 10. haftada ligden kopan, ilk yarı havlu atan, 15. hafta çetik ören, 30. hafta yumurta kıran, sezon sonu da 3. olan bir takımdı.

Değişen şey nedir, ben göremiyorum? Porto'yu yenince lig şampiyonu mu sayıldınız ben mi kaçırdım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değişen şey nedir, ben göremiyorum? Porto'yu yenince lig şampiyonu mu sayıldınız ben mi kaçırdım?

Görme zaten hacı emmi.

Ayrıca ne kadar çocukça bir şey söylüyorsun lan, şampiyon sayılmak nedir? Ne yapalım UEFA'ya başvurup ''abi bizi direkt final maçına çıkarın, yoksa bizim çocuklar saymıyor bu galibiyetleri'' falan mı diyelim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Görme zaten hacı emmi.

Ayrıca ne kadar çocukça bir şey söylüyorsun lan, şampiyon sayılmak nedir? Ne yapalım UEFA'ya başvurup ''abi bizi direkt final maçına çıkarın, yoksa bizim çocuklar saymıyor bu galibiyetleri'' falan mı diyelim?

Hayır hacı emmi, benim yorumumun Beşiktaş ile ne alakası var bana önce onu söyler misin? Gs ilk yarı bitmeden yarıştan kopacak fazla iddialı bir söylem değil mi? Hani Fb gibi 4 maçta 7 puan kaybetsek neyse, şuan lideriz. Neyin havası yani bu?

Bunu dünkü maçtan sonra alıntılamışsın. Ne alakası var dünkü maçla? Burada ligden bahsediyoruz, hatta ligdeki Galatasaray'ın ilk devre yarıştan düşeceğini söylemiş arkadaş. Beşiktaş bile değil mevzu. Git önce benim yorumumla senin cevabın arasında bir bağlantı kur sonra tartışalım

• Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    Kıyamam burda heryere aynı mesajı atıyor Porto gömememiş sen mi gömecen? 14. haftaya kadar yeni zaman geçirme taktikleri bulun bence. Yoksa 90 dakikayı bitiremezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.