Şimdi Ara

mutfak dekarosyonuyla uğraşan arkadaş varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
8.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugünlerde mutfakta bir tadilat yaptıracağım dolaplar yerler v.s şu an mutfak fayans ama bu sıralar mutrfaklarda normal duvar gibi boya oluyormuş her yer pek fayans olmuyormuş bu konuda bilginiz nedir tamamen fayans olması ve duvarların fayans deil boya olmasının avantaj ve dezavantajı varmı bilgisi olan arkadaş anlatırsa memnun olurum....

• Sanırım şundan bahsediyorsun..

Üzerine dolap takılacak bölgeye fayans yapılmaz, özel istek olmadığı sürece. Sadece üst dolapların bitiminden, alt dolaplarıın başladığı yere kadar yapılır. Yani tezgagın üzerine kadar..
    Avantaj-dezavantaj yok, senin bileceğin iş. Bazıları fayans yerine farklı şekilli taşlarda koyduruyor..
  • hayır tam olarak ondan bahsetmiyorum dolapların haricindeki diğer duvarlar fayansmı olmalı yoksa normal alçı çekilip boyamı yapılmalı bunun avantajı dezavantajı nedir fayans mı iyi boya olmasımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 19 Temmuz 2009; 10:15:10 >
  • O tamamen zevk.

Benim tavsiyem kesinlikle 40'lık (40cm) fayanslar. Oldukça şık duruyor.
  • yakın zamanda bizim mutfakta yapıldı ve dolapların konucağı kısım hariç gerikalan heryer fayans(tavan hariç:P)

arkadaşlar size tek söyliceğim mermerit almayın daha kullanışlı hem tek parça filan dediler ama almayın kızıgn çaydanlık direk iz bırakıyor ama mermer'de öyle bi sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellgod

yakın zamanda bizim mutfakta yapıldı ve dolapların konucağı kısım hariç gerikalan heryer fayans(tavan hariç:P)

arkadaşlar size tek söyliceğim mermerit almayın daha kullanışlı hem tek parça filan dediler ama almayın kızıgn çaydanlık direk iz bırakıyor ama mermer'de öyle bi sorun yok.

Kızgın çaydanlık mermeritin üzerine koyulur mu?
    Sizi uyarmadılar mı..
  • bence mutfak ın diğer duvarlarına seramik yapma nedeni ise duvarlar her zaman buhar olur
    alçıyı da önermem çünkü o kadar neme o da dayanamaz en iyisi normal sıva üstüne boya yapmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence fayans yaptırın çünkü mutfaktaki duvarların üstünde yağ kalıyor. yemek pişirilirken mahfolur duvarlar o yüzden fayans daha avantajlı derim
  • Seramik, dolaplar dışında kalan duvarlarda güzel durmaz.

Mutfak dolaplarının üzerine granit tezgah öneririm. Tezgahın ön yüzünde de mutlaka koruma çıtası olsun ki tezgaha dökülenler aşağı süzülmesin.

Mutfak dolabı ile tezgah arasına mozaik yaparsan çok hoş durur. Ocak ile davlumbaz arasındaki duvara da çelik bir panel koyarsan temizlik kolaylaşır.

Dolap dışındaki duvarlara saten boya öneririm.
  • Benim peder mobilyacı alt tezgah la üst dolabın başladıgı yere fayans yapılır sadece üst dolabın kuruldugu yere fayans yapılması tamamen gereksiz bişey önermiyorum aynı şekilde alt tezgahada masraf açmaktan başka bi işe yaramaz geri kalan yerlere fayans yaptırmana da gerek yok boyayın geçin fayansa para dökmeye gerek yok ayrıca başka sorun varsa cvplayabilirim
  • tamamen senin tercihin fayansın yapılma amacı duvarın ıslanmasını önlemek + görsellik su gelecek yerlere fayans yaptırırsın diğer duvarlar senin zevkine kalmış çok şık duvar kağıtları var biraz masraflı oluyor ama bi araştırmanı öneririm

Tezgah içinde ben ÇimStone öneriyorum kesinlikle memnun kalırsın (diğer tezgahlara göre bir çok avantajı var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-Ay -- 19 Temmuz 2009; 20:04:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.