Şimdi Ara

Mutation Team - Dunemaul - Oyuncu Alımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutation Team olarak ilk hedefimiz keyifli bir raid ortamında mevcut contenti temizlemektir.

Classic Wow zamanından beri mevcut olan guildimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Sizlerden beklentilerimiz

1.Guildimizde saygı ön plandadır. Sizde aile ortamında oynayabilecek kapasitedeyseniz başvurularınızı bekliyoruz.

2.Raid disiplinine sahip olmanız (pot. flask. food vs. eskiksiz olmalı)

3.Raide gelemeyeceğiniz durumda ilgili kişilere bilgi vermeniz.

4.Karakterine hakim ne yaptığını bilen oyuncular arıyoruz.

Firelands Progress 7/7 Normal 1/7 Heroic

Öncelikli classlar:
    Tüm Dps lerden alım yapılacaktır

Ayrıca kendine güvenen her türlü oyuncuların başvurularını bekliyoruz .
    Başvuru için özel mesaj atabilir veya www.mtclan.com sitemize uğrayabilirsiniz.
    Edit : Progress + Güncel alımlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexxy -- 24 Temmuz 2011; 21:45:40 >

• Günceldir.
  • bu mutation team eskiden nebula'da takılan mutation team mi?
  • evet ta kendisi
  • hayal meyal bir kaç kişi hatırlıyorum o zamandan, kimler var şu anda aranızda?
  • Güncel.
  • Bu MT benim bir aralar Brizza isimli female orc shamanımla ZG MC yaptığım guild mi yoksa :D kimler var 60 zamanından tanıdık? 85 lvl çıkmadan bıraktım oyunu catastrophedeydim şimdi tekrar başlayacağım sanırım oyuna,tabiki resto shamanımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brizza -- 10 Haziran 2011; 14:44:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hc Progress 5/13 olmuştur
    Halfus Magmaw Chimaeron Maloriak Atramedes
    Oyuncu alımları günceldir.
  • siz grim batolda var mıydınız? birkan (oneblood) sizin guilddaydı şimdi nerededir bilir misiniz?
  • Yeni başladım frost mage kasıyorum 40 lvl'im kabul ederseniz gelmek isterim.
  • Güncel.
  • Güncel.
    yaz sezonu ve firelands için her class ve specten oyuncu alımı mevcuttur.
  • güncel
    Progress 7/13 heroic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexxy -- 28 Haziran 2011; 16:22:41 >
  • 4 seneye yakın bu guilde oynadım.Hatta coğu zaman 10 kişi beraber kafede oynardık.İyi bir guilddir.Coğu alanda olduğu gibi bundada başarılılar.
  • Çok faal olamasam da kısa bir süre bulunmuştum guildde...
    Oyuna yeniden döndüm...
    Druid'imi 85 yapar yapmaz aranızda olmayı isterim yeniden...

Görüşmek üzere...
  • 4/7 firelands
    oyuncu alımları güncel
    www.mtclan.com
  • Enha shaman ihtiyacınız var mıdır 25 man ler için?
  • firelands 6/7 tormintor siteye application bırakırsanız en kısa sürede işleme alıncaktır.
  • Ragnaros Down
    Heroic Progressler için Healer öncelikli olmaz üzere her class ve specten oyuncu alımı vardır.
    Oyun içi Electroshock , Jval e whip atabilir /who mutation yazıp online birinden bilgi alabilir yada sitemize application bırakaiblirsiniz. www.mtclan.com
  • ragnaros 10 man video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexxy -- 8 Temmuz 2011; 1:22:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.