Şimdi Ara

Müşteri Takip Programı Arıyorum (ANDROİD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neti google play'ı altını üstüne getirdim ama ne yazıkki
    Müşteri Takip Programı diye bir yazılım bulamadım tam işime yarayan bişey olsa ücretli dahi alıcam
    arkadaşlar lütfen yardımcı olun böyle birşey varmı yahut yapabilen varmı yada excelde bunlar yapılabilirmi?

TAM OLARAK İSTEDİĞİM YAZILIM ŞÖYLE BİRŞEY

SIRA NO - MÜŞTERİ ADI - TELEFON - ADRES - GÖRÜŞME TARİHİ - RANDEVU TARİHİ - AÇIKLAMA vs..

ilk bakışta excel bu işi fazlasıyla görür gibi geliyor ama
    1- sanal klavyesinde söylediklerimi satırlara YAZMAK yahut satırlarda BULMAK için gogle uzantılı mikrofon olmalı
    2- telefon sütunundaki telefon numaraları sanki telf. rehberiymiş gibi yanlarında ARAMA klik'i olmalı
    3- randevu tarihi sütunudaki randevu tarihlerinin zamanı geldiğinde program kapalı olsa dahi ALARM'la beni uyarmalı

GÜNCEL
    Madem böyle bir android uygulama yok işi baya basitleştireyim
    cep telefonundaki bir excel sayfasının TELEFON NUMARASI sütunuda bulunan numaralara
    bir rehbermişcesine nasıl ARAMA yaptırabilirim bari bunu bilen biri çıksa artık çünki çok gerekli benim için.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 18 Şubat 2014; 23:43:56 >

• güncel.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 18 Şubat 2014; 23:49:09 >
  • Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 18 Şubat 2014; 23:44:16 >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    aklıma gelen en hızlı yol excel dosyasını açıp istediğiniz numarayı kopyalayıp numara çeviricisine yapıştırıp aramak olur. kimse yazmamış program olarak bu istediğiniz şey size özel olarak yazılım işiyle uğraşan mühendisler tarafındana yapılabilir. eğer para kazanmanıza ciddi anlamda yardımcı olacaksa bir bilgisayar mühendisine bir miktar para ödeyerek adınıza lisanslı bir program yazdırabilirsiniz.
  • exceldeki bir tel numarasına dokununca arama yapacak kadar basit bir ANDROİD EXCEL EKLENTİSİ kesinlikle vardır ama nasıl bulacağız
    yada böyle bir uygulama yoksa yuh diyecem artık buradan program yazanlara sesleniyorum!
    yukarda bahsettiğim şekilde bir android yazılım yazın köşeyi dönersiniz hatta ilk kek ben olurum

Ve gerçekten merak ettiğim şey bu denli birçok ihtiyaca cevap verebilecek elzem bir uygulamayı neden kimse dillendirmemiş
    hiçmi kimsenin işine lazım olmamış bi sivri zekalı benmi oldum anlayamadım....
  • güncel
  • böyle bişe varmııdır ya :D inşallah bulursun istediğini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde, BÖYLE BİŞE YOKMUDUR YA diyesim geliyor ama bir ümit arıyorum
    cepte Exel kullananlar; bu telefon numaralarını aramak için bir numarayı
    ezberleyip excel ekranından çıkıp arama ekranına numarayı tek tek yazıptamı arıyorlar... yok yok kesin bir yolu olmalı
    böyle giderse buna inat bir ANDROİD yazılımcısı olacağım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 18 Şubat 2014; 23:50:17 >
  • kolay gelsin mesaj atalımda güncel kalsın :D
  • Evet hala Bulamadım bu işi yapabilecek bir babayiğit (gerçi başbakanda bulamadı araba için bir babayiğit)
    ama bu proyu bulana kadarda aramaya devam bu yüzden konu günceli için Tşk. ederim...
  • note programlari isini gormuyormu hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 5000 müşteri portföyünü notla yapmak imkansız hocam
    tek çare EXCEL, bu yüzden ANDROİD EXCEL'e şu yukarda İSTEDİĞİM ÖZELLKLERİ formüle edebilecek,
    yazacak kişiyi yada varsa programını arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 22 Şubat 2014; 14:33:47 >
    hocam sen tableti degistir. asus t100 onerdiler. windows tablet.

• Birincisi tablet değil LG G2 kullanıyorum..
    ikincisi androidde bulamıyorum hiç olmazsa masaüstü pc excelde bitireyim bu işi dedim
    gene bulamadım bu tel arama işini hatta açtığım konu
    BURADA
  • Event Costumer, Crm Map gibi prog. gördüm şimdi. Genelde Costumer Relationship Management system (CRM) diye arasan daha fazlası vardır. Aramaya inanın Kolay gelsin.
  • android için base i buldum dostum. tam bizlik yakında türkçe pakette gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erha-n

android için base i buldum dostum. tam bizlik yakında türkçe pakette gelir.

Uygulamanın ismi nedir?

base
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.